Valla abe heyranım sen yokken seni taşlıyorum sen gelincede keyfim geliyor seni tutup tüm siteyi taşlıyorumLa gardaşım ben seni çözemedim ben yokkenbir daş atarsın bir översin
çay verin hava kâr yağışlı kafam dumanlı
![]()

Valla abe heyranım sen yokken seni taşlıyorum sen gelincede keyfim geliyor seni tutup tüm siteyi taşlıyorumLa gardaşım ben seni çözemedim ben yokkenbir daş atarsın bir översin
çay verin hava kâr yağışlı kafam dumanlı
![]()
Seni böyle seviyorum ne edem sence bende bir hallermi varValla abe heyranım sen yokken seni taşlıyorum sen gelincede keyfim geliyor seni tutup tüm siteyi taşlıyorum![]()
Çorba bol acılı olsun yoksa bogazdan geçmez sakin çiğnemeyinbuyrun beyler bu saatte bu soğukta en iyi arabaşı gider
Ekli dosyayı görüntüle 19356
arabaşı acısız olurmu hiç çiğnenmez yutulurÇorba bol acılı olsun yoksa bogazdan geçmez sakin çiğnemeyin![]()
ALLAH razı olsun benim kendi güzel gönlü güzel abem. Hayırlı geceler vede sahurlar İnş’ALLAH.Hayırlı sahurlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah
Hem kızartirlar hem sarartirlar adami böyle işte hayirli olsun tekrardansaolasın gurban rabbim utandırmasın sırtıma yükü yüklemişin ne güzel o yük fıratın sırtındaydı
tekrar saolasın gurban sarı kırmızı mavi bukalemuna döndük iki gündeHem kızartirlar hem sarartirlar adami böyle işte hayirli olsun tekrardan