Neyse yine zulamı açtım. Gönül el vermedi. Çay var çayy. Gelin @Deli Fırat abem görmeden alın. Bak o gelirse hepimiz güme gideriz. 

Ama ustam bu ay caylar @GÜLBAHÇELi abem den hep altın devrini yaşıyor ramazan da tam isabetli oldu bayram a kadar çay demleme işini ustlendiSaat olmuş bilmem kaç ne deli var ne aliveli ne başkası. Oklitustada çaydan çekildi. Ramazan tiryakilere yan etki yapmış belliki![]()
Şekip Şahadoğru konuşsun dersin iyide edersin. Emeğine sağlıkŞikayet olmasında bak ne haldeyim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yoksa unuttun mu da beni bilmem el gibi
Gece gündüz de durmaz ahuzardayım
Sazımda sızlayanda sırma tel gibi
Kar mı yağdı da güvendiğim dağlara
Sam mı değdi de mor sümbüllü bağlara
Diyemiyom da bağlanmışım ağyare
Çiğnetirsin beni ele, yel gibi
Niçin O sarp yere yuvanı kurdun
Kuru petek gibi balsız mı kaldın
Bir kez koklamadım da canım sarardın
Poyraz eli de değmiş gonca gül gibi
Elestim özmümden ikrarım verdim
O günden bugüne de canım sözümde
Yetiş Şekip’ine de gayri müşkülde kaldım
Fiskeden bulanan da ufak göl gibi
Alinti
Yaw siz benim @GÜLBAHÇELi ustamı ne karıştırıyorsunuz. O zaten rütbe tatlısı döneminde. O hariç veren olmayacak mıAma ustam bu ay caylar @GÜLBAHÇELi abem den hep altın devrini yaşıyor ramazan da tam isabetli oldu bayram a kadar çay demleme işini ustlendi![]()
yukardaki resimde olanı gelmeyenlerin üzerine sal gitsinSaat olmuş bilmem kaç ne deli var ne aliveli ne başkası. Oklitustada çaydan çekildi. Ramazan tiryakilere yan etki yapmış belliki![]()
Elbette sadece o demleneyecek ustam davul cu daha gelmedi sesi duyar duymaz davulla beraberinde sahur programı başlıyorYaw siz benim @GÜLBAHÇELi ustamı ne karıştırıyorsunuz. O zaten rütbe tatlısı döneminde. O hariç veren olmayacak mı![]()
Maşallahı var @GÜLBAHÇELi abem in gündüz den beri çay veriyorda orucluyuz ramazan olduğunu unuttu gibi bu![]()
Mekanın ana sayfasini komple konular ile doldurdu neden bu kadar gec kaldınız sarartmakta abemi kış kar var fazla konu olmuyordu simdi oylemi doldu tasiyor konular ile![]()