Çiçek abbasın dediği şakire çay yok.Cimridi cimri çay vermez![]()
Çiçek abbasın dediği şakire çay yok.Cimridi cimri çay vermez![]()
Çiçek abbasın dediği gibi şakire çay yok. Delikanlı .Bu sıcakta hiç üşenmedim cevap vereceğine bir çay vereydin![]()
Peki öyle olsunÇiçek abbasın dediği gibi şakire çay yok. Delikanlı .bir kere yok dedim mi yoktur .
@Necat. Ustam biraz gec kalmadinmi @Roni ustam saat kaçta cay istemişti gece saat 0015 de be sigarası nede cay keyfî kalmıştır kahvalti cayi desem oda olmaz saat kaç olmus 9 56 da çay ikram ediyorsun gece bu yaziyi aslinda ben gördüm fakat baktim çayı özellikle sizden istiyor bende simdi küçük ince belli cayi aldim bile teşekkür ediyorum
Kurban olduğum Rabbim sen ne büyüksün. Ben taşı yamuk attım o dosdoğru gitti
Çok yamuk atmışsın, evrenden sekip bana geldiKurban olduğum Rabbim sen ne büyüksün. Ben taşı yamuk attım o dosdoğru gittiben bu çayı başkasına yâr edermiyim hiç
![]()
Burası şeşbeş Osmanın kahve değil, bulduğuna razı olacak@Necat. Ustam biraz gec kalmadinmi @Roni ustam saat kaçta cay istemişti gece saat 0015 de be sigarası nede cay keyfî kalmıştır kahvalti cayi desem oda olmaz saat kaç olmus 9 56 da çay ikram ediyorsun gece bu yaziyi aslinda ben gördüm fakat baktim çayı özellikle sizden istiyor bende simdi küçük ince belli cayi aldim bile teşekkür ediyorum