Eyvallah baş tacisiniz ustamTütünler sana feda olsun![]()
Eyvallah baş tacisiniz ustamTütünler sana feda olsun![]()
Ortaya bir bardak çay koysun ben bütün mekana sıkarım abe heyranım oda bişi miDokunma abime topuklarına sıkarım![]()
Ortaya bir bardak çay koysun ben bütün mekana sıkarım abe heyranım oda bişi mi![]()
Buyur ustamMillete kaçak çay bana gelince soğuk çay.![]()
Kolluk kıymetli abimde bende kaçarBana müsaade. Geceniz hayrolsun İnş’ALLAH.![]()
Buradayım şelalede çalışma yapıyorum. Baksana sallayıp duruyorum
@Necat. Ustam sizin icin taaa 257 sayfada bulabildim @Deli Fırat abey mangalını orda kalmis mavi bidonda 242sayfada hatirladigim kadari ile artik onun sahibini yazmiyacagim bilen biliyor zaten ha bu ara deli abey ayip oluyor bu resim taaa bir sene olmuş yenisi yokmu bir yerde Necat ustamda hakli sen daha iyi bilirsinBen yokken halletmişsiniz demekki, zaten kadro tamam, Roni, Oklit, Fırat . Kesin bana haber vermemişsinizdir
Ben diyorum işte, taaaa 257 sayfa önce bi mangal atmış halen onun mirasını yemeye çalışıyor uyanık Fırat usta@Necat. Ustam sizin icin taaa 257 sayfada bulabildim @Deli Fırat abey mangalını orda kalmis mavi bidonda 242sayfada hatirladigim kadari ile artik onun sahibini yazmiyacagim bilen biliyor zaten ha bu ara deli abey ayip oluyor bu resim taaa bir sene olmuş yenisi yokmu bir yerde Necat ustamda hakli sen daha iyi bilirsin