KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 669 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
@OKLiT Usta erken ateşi harladın, ya feneri erken söndüreceksin veya bizi uyutmayacaksın.🤔
Eyvallah üstat nasıl biliyorsanız öyle hareket edin sorun yok gece fazla kimse kalmıyor özellikle saat ikuden sonra çōmezlik zor tum kollukları bana veriyorlar veya ben gönüllü oluyorum🤣🤣🤣

MAVRAN

Vip Üye
Tek bardakla yola cikmissiniz sma manzara müthiş cok güzel eyvallah
Allah kimseyi yanlız koymasın, özellikle bu yaştan sonra. Bir iki günlüğüne kafa dinleyeyim dedim ama bize göre değil tek kalmak.

Ondandır tek bardakla yola çıkmam. @Lacivert24 Dostum civarda hani arar geliyorum der diye hep hazır kıta duruyorum ama ses yok.😥

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Allah kimseyi yanlız koymasın, özellikle bu yaştan sonra. Bir iki günlüğüne kafa dinleyeyim dedim ama bize göre değil tek kalmak.

Ondandır tek bardakla yola çıkmam. @Lacivert24 Dostum civarda hani arar geliyorum der diye hep hazır kıta duruyorum ama ses yok.😥
Herkes te bir meşakkat var ustam ne güzel kafa dinlecek yerinizde var ama bir gün mutlaka tekerin biri patlayacak artık şans a kim kalir kim gider rabbim kalanlara sabır versin inşallah amin

MAVRAN

Vip Üye
Herkes te bir meşakkat var ustam ne güzel kafa dinlecek yerinizde var ama bir gün mutlaka tekerin biri patlayacak artık şans a kim kalir kim gider rabbim kalanlara sabır versin inşallah amin
Tema be Ustam😭 Rabb'im geçinden versin İmanlı kuranli Şehadet gedirerek gitmeyi nasip eylesin ümmeti Muhammed'e de bize de inşellah

TRUVA

Admin
@Necat. Ustam sizin icin taaa 257 sayfada bulabildim @Deli Fırat abey mangalını orda kalmis mavi bidonda 242sayfada hatirladigim kadari ile artik onun sahibini yazmiyacagim bilen biliyor zaten ha bu ara deli abey ayip oluyor bu resim taaa bir sene olmuş yenisi yokmu bir yerde Necat ustamda hakli sen daha iyi bilirsin
Oklit bak böyle tandır kebabı atıp durma. Bak bir yerim düşerse yola çıkar seni bulurum o zaman kuzu çevirmeden geri dönmem bilesin :D :D :D

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
selamün aleyküm roni ustam..arada birde olsa mekana uğruyorum. bu aralar biraz yoğunum. en kısa zamanda tekrar aranızda olurum inşaAllah
Baş göz üstüne gelmişsin kıymetli ustam. Arada bir gelin istişahare edelim muhabbet edelim İnş’ALLAH. 🙂🤲 Kendinize mukaid olun her daim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt