KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 670 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Oklit bak böyle tandır kebabı atıp durma. Bak bir yerim düşerse yola çıkar seni bulurum o zaman kuzu çevirmeden geri dönmem bilesin :D :D :D
Eyvallah ustam misafir umduğunu degil bulduğunu yer kuzu olmazsa bir mangal ceviririz şöyle bol soğanli sarimsakli yaninda köy yoğurdu olmazmi ustam başım gözüm üstüne buyur hotri meydan koramaz vadisindeyim bir tel kadar yakinim size bana bir süpriz yapsan süper olur👏👏

TRUVA

Admin
Eyvallah ustam misafir umduğunu degil bulduğunu yer kuzu olmazsa bir mangal ceviririz şöyle bol soğanli sarimsakli yaninda köy yoğurdu olmazmi ustam başım gözüm üstüne buyur hotri meydan koramaz vadisindeyim bir tel kadar yakinim size bana bir süpriz yapsan süper olur👏👏
Eyvallah. Kim bilir bakmışsın ansızın karşındayım

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çok görme @Roni ustam @TRUVA ustam öyle yazınca heyecanlandim kelimeri duzelttiniz içinde size teşekkür ediyorum saygılar

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Benim sağım solum belli olmaz . Yola çıkıyorum diye kafama koymuşsam çıkarım. Nasip inşallah kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
Hadi hayırlısı inşaallah diyelim dört bir yandan geniş açılı bekliyorum yalniz gelme tüm ustalarim davetlidir 👏👏

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Gelmisken koçyiğitide ziyâret ederim. Madem koraman vadisesin. Bizans kiliselerin bol olduğu yerdesin .antik yerleşimin çok olduğu bir yer .
Oralar birinci derece sit alani ben sizi vaska yerlerde gezdirecegim bölgede eski yerlesim yerleri cok merak etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt