Onun bir bahane ile çay vermeyeceğini biliyordum. Bak şimdide grev bahanesi ile üstüne yattı . Deli delinin dilinden anlar. Kendimden biliyorum
Onun bir bahane ile çay vermeyeceğini biliyordum. Bak şimdide grev bahanesi ile üstüne yattı . Deli delinin dilinden anlar. Kendimden biliyorum
Ben yaşlandım çay demleme işi ağır geliyorBenim farketmez de sen çaysız duramazsın. Grev seni bozar
Banada öyle geliyor.iki deli birleşip çay diye diye en sonunda yakacaz siteyiBen yaşlandım çay demleme işi ağır geliyor![]()
Sana özel çaydan demledim kıymetli abim deli abimOnun bir bahane ile çay vermeyeceğini biliyordum. Bak şimdide grev bahanesi ile üstüne yattı . Deli delinin dilinden anlar. Kendimden biliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
En fazla yorum alan konu kara demlikBanada öyle geliyor.iki deli birleşip çay diye diye en sonunda yakacaz siteyi![]()
![]()
Hayırdır ihtiyar delikanlı ne işin varArkasi yarın.ben kaçar. Sabah işbaşı. Hayırlı geceler. Genc kalın sağlıcakla kalın.
Olabilir de sen görmedin her halde @Necat. Ustam bitkilerin oldugu konuda senden bahsediyor haberin olsunBen yaşlandım çay demleme işi ağır geliyor![]()
Bu gun grev varsa kolluk bende degil kollugu kirmizi olana yaz sen bilin kime yazacağınıGrev var![]()
Aynen bu geçe kolluk @Necat. UstadaBu gun grev varsa kolluk bende degil kollugu kirmizi olana yaz sen bilin kime yazacağını![]()