Baktım senden hayır yok gittim çay demledimBizim deli caysizliktan mefta olacak neredeyse. Aman bir daha geç kalma. Trafik cezası yazarım bak.![]()
![]()

Baktım senden hayır yok gittim çay demledimBizim deli caysizliktan mefta olacak neredeyse. Aman bir daha geç kalma. Trafik cezası yazarım bak.![]()
![]()
Arada bir kendin demleyeceksin. Milletin işi gücü var.Baktım senden hayır yok gittim çay demledim![]()
Bana iyi bak bu aralar iki güne gidiyorum bir süre yokum bak beni çok ararsın nerede bu deli bir çay vereydim iki Muhabbet edeydim diye hayıflanırsın yada daha erken gideydin diye sevinirsinArada bir kendin demleyeceksin. Milletin işi gücü var.![]()
![]()
yoksa çay diye diye çaysız kalırsın. Bak demedi deme
Nere gidiyorsun Dominiğe survaywer yarışmasına miBana iyi bak bu aralar iki güne gidiyorum bir süre yokum bak beni çok ararsın nerede bu deli bir çay vereydim iki Muhabbet edeydim diye hayıflanırsın yada daha erken gideydin diye sevinirsin![]()
Yurtdışı evet yarışma yokNere gidiyorsun Dominiğe survaywer yarışmasına mi![]()
![]()
Sandıkta kacak çay getir .Yurtdışı evet yarışma yokbaş harfi ırak
![]()
Yok bu sefer götüreceğizSandıkta kacak çay getir .
Sarılar burdamı bilmemParalar burdamı acep Burdaysa çaylar benden![]()
Ama bundan çok iyi anlarım Roni gelmeden çayları kapayımSarıları bulamasakta kırmızılar bizim Buyrun ustalar çaylar bugün benden afiyet olsun