Ben Manisa'da defineyi buldum, daha ne mesajiymiş o ? Altından daha değerli kardeş edindim.He doğru manisaya gelirken de sana bi mesaj yollamıştı. Neydi o?
Ben Manisa'da defineyi buldum, daha ne mesajiymiş o ? Altından daha değerli kardeş edindim.He doğru manisaya gelirken de sana bi mesaj yollamıştı. Neydi o?
Konuş abi ya. Desteğe ihtiyacım varÇay söyleyenden bile şüphe duyar hale gelmişiz.Sanki içine fare zehri koydu??![]()
Estafirullah ALLAH razı olsun ahiretlik. Kapım her daim açık o konuda biliyorsun. Çok aceleye geldi herşey az daha dişini sıksan seni tam tereci rokacı yapacaktım ama erken kaçtın.Ben Manisa'da defineyi buldum, daha ne mesajiymiş o ? Altından daha değerli kardeş edindim.![]()
Allah razı olsun. Önümüzdeki yıla inşaallah ahiretlik. Seninle o otların ekmeğini yemeden dönmem gayrıEstafirullah ALLAH razı olsun ahiretlik. Kapım her daim açık o konuda biliyorsun. Çok aceleye geldi herşey az daha dişini sıksan seni tam tereci rokacı yapacaktım ama erken kaçtın.![]()
Aleyküm selam Tevfik emicem hoş geldin kara demlik emrindeSelamunaleykum çay çok güzel elinize emeğinize sağlık bu közde sigarayida takmak çok lezzetli olur saygılarımla
ALLAH kaza bela vermezse bir araya geliriz İnş’ALLAH.Allah razı olsun. Önümüzdeki yıla inşaallah ahiretlik. Seninle o otların ekmeğini yemeden dönmem gayrı![]()