İkiside zulacı diye biliyorum,patlatıcak zula kalmadıysa birbirlerinin zulalarına göz dikmiş olabilirler abiYoklar, ikisi birden kaybolunca durum sakıncalı![]()

İkiside zulacı diye biliyorum,patlatıcak zula kalmadıysa birbirlerinin zulalarına göz dikmiş olabilirler abiYoklar, ikisi birden kaybolunca durum sakıncalı![]()
İhtiyar burda. Birazdan gelir veli gelmeden çay la pek arasi yok anca veli abeme yazar o bir birlerine kaya yuvarlamayi pardon bilye diyecektimAbim eline koluna sağlık. Bidoncu abimle Deli Abim yoklarmı![]()
Çay hıSelâm aleyküm 🖐️ yine yetişemedim çaya![]()
ustam ben aba altına sopa saklayanların arasına girmem neme lazım ustamın tavsiyesine uyacağım söz dinliyorum sonra bin nasihat bir müsübet ata sözü de var siz kendi aranızda halledin ne istersin genç delikanlı adamEyvallah kıymetli abim sende olmasan bidon çayına talim edeceğizihtiyar delikanlı duymasın
![]()
O etli ekmeği vermeyene kadar daş atacamustam ben aba altına sopa saklayanların arasına girmem neme lazım ustamın tavsiyesine uyacağım söz dinliyorum sonra bin nasihat bir müsübet ata sözü de var siz kendi aranızda halledin ne istersin genç delikanlı adam
Ben bilmem zaten vermiyor das mi atan kayami yuvarlarsin bilyede olur artık orasını bu gun geç kaldin roni ustamda burdaydi yeni gitti renksiz arkadaş da vardiO etli ekmeği vermeyene kadar daş atacam![]()