KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 867 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVRAN

Vip Üye
Ustalarım geçmiş olsun Rabb'im Şafiî İsmi hürmetine şifa verir inşaallah. Salgın var herkes aynı durumda dikkatli olmakta fayda var.

2 limon,
1 şişe maden suyu ve
Gribin.

Limonları sıkın, gribini limon suyuna kat ve karıştırın ve yavaş bir şekilde maden suyunu ekleyin. Kalan maden suyunu için ve limonlu gribinli suyu için ve yatın, güzelce terler ve bu hastalıktan kurtulma imkanınız olur.

Ben bu tarifi zaman zaman uygularım faydasını görüyorum.

Rabb'im Şifa verir inşaallah.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Ustalarım geçmiş olsun Rabb'im Şafiî İsmi hürmetine şifa verir inşaallah. Salgın var herkes aynı durumda dikkatli olmakta fayda var.

2 limon,
1 şişe maden suyu ve
Gribin.

Limonları sıkın, gribini limon suyuna kat ve karıştırın ve yavaş bir şekilde maden suyunu ekleyin. Kalan maden suyunu için ve limonlu gribinli suyu için ve yatın, güzelce terler ve bu hastalıktan kurtulma imkanınız olur.

Ben bu tarifi zaman zaman uygularım faydasını görüyorum.

Rabb'im Şifa verir inşaallah.
Eyvallah kıymetli ustam Allah razı olsun inşallah

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
İki Veli'nin hastaligi büyük geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah amin
Geceleri dışarda beklediğinden dolayı bu üşütmussun kendinizi sicak tutun ter ile atacaksınız inşaallah
Baş tacısın kıymetli abim Allah razı olsun

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Bir çay bir ıhlamur bir nane limon veren yokmu hastayam ben ölürem 🤔

Son düzenleme:

Reedmann

Vip Üye
Eyvallah kıymetli abim şifayı kaptım bu sefer geçmiyor bir türlü yakamı bırakmadı 😂 burun musluk gibi akıyor boğaz tahribatı ve ağrısı geceleri uyutmuyor kemiklerim ağrıyor tabiri yerindeymiş
Geçmiş olsun Fırat ustam Ben atlattım 1 ay sürdü Onun üzerine kanda emfeksiyon çıktı Zor bela düzeldim Şimdide diş çıktı Sırayla gidiyorlar 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt