Çok fazla hasta insan var etraftaEyvallah kıymetli abim şifayı kaptım bu sefer geçmiyor bir türlü yakamı bırakmadıburun musluk gibi akıyor boğaz tahribatı ve ağrısı geceleri uyutmuyor kemiklerim ağrıyor tabiri yerindeymiş
Çok fazla hasta insan var etraftaEyvallah kıymetli abim şifayı kaptım bu sefer geçmiyor bir türlü yakamı bırakmadıburun musluk gibi akıyor boğaz tahribatı ve ağrısı geceleri uyutmuyor kemiklerim ağrıyor tabiri yerindeymiş
Geçmiş olsun kardasim.Eyvallah kıymetli abim şifayı kaptım bu sefer geçmiyor bir türlü yakamı bırakmadıburun musluk gibi akıyor boğaz tahribatı ve ağrısı geceleri uyutmuyor kemiklerim ağrıyor tabiri yerindeymiş
Eyvallah Allah razı olsun bayram abimGeçmiş olsun kardasim.
Aman kendine dikkat et.
Rabbım şifalar versin.
Fırat ustam herkes uyumuş Bende uyuyacam Çay gönderim ustamaVicdansızlar bir çay bir ıhlamur veren yokmu![]()
Eyvallah vicdansız botanikçi@OKLiT o bardakları üç beş tur fazla yıka o şifa bize geçmesin. @Deli Fırat abem şifa olmuş şifasından korkum yokta deliliği bulaşır onu benim bünye kaldırmaz. Dikkat et bir daha ocağa hasta alma
@Deli Fırat abe heyranım rabbim şifa versin İnş’ALLAH. Bakma latife yapıyoruz bilirsin sen bizim için cansın haa. Ama yinede bize bulaştırma![]()