Bende bekliyorum yokmu veren diyeÇay verende yok. Ne oldu buranın ocağina![]()

Bende bekliyorum yokmu veren diyeÇay verende yok. Ne oldu buranın ocağina![]()
Bi ara çık gelde bi dağ turu yapalım senle. Az için açılsın.Benim usta çok fena![]()
BilmezmiyimBenim usta çok fena![]()
Bardağı bitip de kim doldurucak diye sağa sola bakan tiplemeler gibi oldukBende bekliyorum yokmu veren diye![]()
Atada binermiyizBi ara çık gelde bi dağ turu yapalım senle. Az için açılsın.![]()
Ohooo bu daha neki? Yakında çay ıstıkakımız düşecek. Bence herşey küresel.Bardağı bitip de kim doldurucak diye sağa sola bakan tiplemeler gibi olduk![]()
Merakla izliyoruz bakalım mevzu nerede bitecekAtada binermiyiz![]()
Öhhhh yok daha neler. Sen yabani atları görmedin herhalde. Biz bir adım atasıya onlar 10 km ileri gitti. Kısacası yabani avlama gibi bir becerim yok. Varsa senin muskalık bir çözümün deneyelimAtada binermiyiz![]()
Eşek veya katırda mı yokÖhhhh yok daha neler. Sen yabani atları görmedin herhalde. Biz bir adım atasıya onlar 10 km ileri gitti. Kısacası yabani avlama gibi bir becerim yok. Varsa senin muskalık bir çözümün deneyelim![]()
İski onlara binebilmekdeÖhhhh yok daha neler. Sen yabani atları görmedin herhalde. Biz bir adım atasıya onlar 10 km ileri gitti. Kısacası yabani avlama gibi bir becerim yok. Varsa senin muskalık bir çözümün deneyelim![]()