Abi kurban geldi elde avuçta ahiretliğim var napakVicdansız botanikçi yine gariban renksizi öne attın![]()

Abi kurban geldi elde avuçta ahiretliğim var napakVicdansız botanikçi yine gariban renksizi öne attın![]()
Hamdolsun abe heyranım ALLAH razı olsun ellerinden öpmüşüm hürmeten, sen nasılsın iyisin İnş’ALLAH.Nasılsın gardaşım iyisindir inşallah
Bende iyiyim gardaşım senin iyi olmana ayrıca sevindim baş tacısınHamdolsun abe heyranım ALLAH razı olsun ellerinden öpmüşüm hürmeten, sen nasılsın iyisin İnş’ALLAH.![]()
ALLAH razı olsun abe. Bende senin iyi olmana sevindim. ALLAH her daim iyi etsin İnş’ALLAH.Bende iyiyim gardaşım senin iyi olmana ayrıca sevindim baş tacısın
Gecen hâyr olsun abi hâyrlı cumalar İnş’ALLAH.Gardaşım ben erkenciyim kulluk sende hayırlı geceler hayırlı cumalar
Allah razı olsun ustam, Rabb'im şafi ismi hürmetine ona da bütün hasta kullarına da şifa verir inşaallah, dualarımızda inşellah.Arkadaşlar Amedli ustamla telefonda görüştük. Gözlerdeki sıkıntı epey büyükmüş. Onun dışında şükür sağlığı iyi. Gözden ameliyat olacağını söyledi. Dualarımızı bekliyor. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.