Anladı bizle baş edemeyeceğini banlanmamak için kaçtı. Yada banlamamak içinNerde bu vicdansız balıkçı![]()

Anladı bizle baş edemeyeceğini banlanmamak için kaçtı. Yada banlamamak içinNerde bu vicdansız balıkçı![]()
Fazlamı ezdik acaba üzüldümAnladı bizle baş edemeyeceğini banlanmamak için kaçtı. Yada banlamamak için![]()
Valla bi yerde öyle balık var ki ama bir tane bile yakalamadım. Hem tarihi sağlam noktaydı hemde doğayla iç içe. Oraya gitsem çağırmam balıkçıyı.Fazlamı ezdik acaba üzüldümküsmüş olabilir olsun bir balık avı düzenler günlünü alırık
![]()
Kışkırtma adamı gelsin ters yöne götürürüzValla bi yerde öyle balık var ki ama bir tane bile yakalamadım. Hem tarihi sağlam noktaydı hemde doğayla iç içe. Oraya gitsem çağırmam balıkçıyı.![]()
Bu İsrail bela oldu balıkçılaraYarın unutmazsam son avdan kalan balıkların atayım resmini, normalde bırakırımda bunlar sakıncalı tür, israil sazanı diyorlar, bizim sazanları azaltıyor. Vatan hainleri bunu nerdeyse bütün göletlere attı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Allah'ımin selamı ile Bereketi üzerinize olsun sayın ustam her gün sabah saat 4 te kalktigim için akşamları erken yatıyorum yaşlılıktan dolayı olsa gerek.
Yok ustam sen daha 24.5 oldunAllah'ımin selamı ile Bereketi üzerinize olsun sayın ustam her gün sabah saat 4 te kalktigim için akşamları erken yatıyorum yaşlılıktan dolayı olsa gerek.
Saygılar