Gelisen gorursun. Hemide cayini icersinEvet yetişir inşallaho bidonu bir ben görmedim
![]()
Gelisen gorursun. Hemide cayini icersinEvet yetişir inşallaho bidonu bir ben görmedim
![]()
Ben gelmesem kargo gelirGelisen gorursun. Hemide cayini icersin
Yada bir hortum doseyelim boru hatti gibi senin oraya kadar. Ben buradan muslugu acarim. Orada icersin. Oda cok masrafli olurBen gelmesem kargo gelir![]()
Olsun masraflar müdürdenYada bir hortum doseyelim boru hatti gibi senin oraya kadar. Ben buradan muslugu acarim. Orada icersin. Oda cok masrafli olur
Sen olayı çok yanlış anlamışsın abe heyranım gönül sultanım. Bu kadrolu ihtiyarın boru hattı döşerim dediği şeyi ben sana tercüme edeyim. “ Damla damla veririm, Bidon kimdeyse Süleyman odur.” diyor kendileri. Aldanma düşme böyle şeylere abe yakma kendiniOlsun masraflar müdürdenbidonun olduğu yer giriş benden gizleyemezsin
![]()
Üzüldüm şimdi hatla hortumla uğraşmanıza...Sen olayı çok yanlış anlamışsın abe heyranım gönül sultanım. Bu kadrolu ihtiyarın boru hattı döşerim dediği şeyi ben sana tercüme edeyim. “ Damla damla veririm, Bidon kimdeyse Süleyman odur.” diyor kendileri. Aldanma düşme böyle şeylere abe yakma kendini![]()
Sen bunu yıllardır nerede saklıyordun abi. O kadar işaret gezdim nasıl denk gelmedimÜzüldüm şimdi hatla hortumla uğraşmanıza...
Bende eskiden kalma gazyağı tenekesi vardı, veriyimde kullanın sevabına...![]()
Eee büyüklerimiz ne demiş,Sen bunu yıllardır nerede saklıyordun abi. O kadar işaret gezdim nasıl denk gelmedim![]()
Yemezler tek vana olacak oda benim mekanda olacakSen olayı çok yanlış anlamışsın abe heyranım gönül sultanım. Bu kadrolu ihtiyarın boru hattı döşerim dediği şeyi ben sana tercüme edeyim. “ Damla damla veririm, Bidon kimdeyse Süleyman odur.” diyor kendileri. Aldanma düşme böyle şeylere abe yakma kendini![]()
Eyvah mübarek tarihi değeri var kıyamamÜzüldüm şimdi hatla hortumla uğraşmanıza...
Bende eskiden kalma gazyağı tenekesi vardı, veriyimde kullanın sevabına...![]()