Hoşbulduk roni ustam nasılsın umarım herşey yolundadır.@Mirkut ustam hoşgelmişsiniz.
Hoşbulduk roni ustam nasılsın umarım herşey yolundadır.@Mirkut ustam hoşgelmişsiniz.
Hoş geldin Mirkut usta arayı fazla uzatmayalımHoşbulduk roni ustam nasılsın umarım herşey yolundadır.
ALLAH razı olsun kıymetli ustam. İyiyim hamdolsun. Sizde iyisinizdir İnş’ALLAH. Sesiniz çıkmıyor hiç. Arada uğrayın bi çay içmeden geçmeyin.Hoşbulduk roni ustam nasılsın umarım herşey yolundadır.
Vay gardaşlıgım gelmiş ben yokken hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah nerelerdesin çok oldu görüşmeyeli inşallah ailece iyisinizdirHoşbulduk roni ustam nasılsın umarım herşey yolundadır.
İyiyiz elhamdülillah gardaşlık. Ara ara girip çıkıyorum arada takip ediyorum sizi baştacısın. Sen nasılsın çocuklar nasıl umarım hepsi iyidirler. Necat ustam roni ustam ve nik ustam teşekkür ederim ALLAH a c.c emanetVay gardaşlıgım gelmiş ben yokken hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah nerelerdesin çok oldu görüşmeyeli inşallah ailece iyisinizdir
Ben acıktım.Ben yemeyi hazırladım .
Çay da Roni veya Delifırat ustamızda.
Buyrun afiyet olsun.