Bende isterim. Iki deliye istedigini verin. Yoksa siteyi deliler baskin yapar.Bana çiğköfte çay![]()
Bende isterim. Iki deliye istedigini verin. Yoksa siteyi deliler baskin yapar.Bana çiğköfte çay![]()
Yok abim vicdansız balıkçı soğuk çay içiyorYalnız balıkçıların yanında çay eksik.olmaz..
İstersen Necat abime sorayım.
Stanlesin içinde kalmıştır biraz çay.
Ahanda müdür geldi müfettiş tamamBende isterim. Iki deliye istedigini verin. Yoksa siteyi deliler baskin yapar.
Romanın sarikizini bulmadan sana yağmurlu havada su bile yok hocam.Bende isterim. Iki deliye istedigini verin. Yoksa siteyi deliler baskin yapar.
Roma mahsenleri sana yakin. Daha bulamadin mi?Romanın sarikizini bulmadan sana yağmurlu havada su bile yok hocam.![]()
Sen bu soruları ehtiyarlara sormusun.Ustalarım merhabalar
Siteden baya bi uzak kalınca bazı şeyleri unutmuşum
Bu siteyi bir uygulama gibi telefonuma indirmek isterim mümkün mü değilse bunu düşünelim mantıklı olabilir daha kullanışlı olur
Bide yazdığım konulara mesaj yazılınca yada takip ettiğim konulara
Telefonuma bildirim gelirmi
Bozkurt ustamın başını ağlamak istemedim![]()
Burada henüz kimseyle tanışmadım.Roma mahsenleri sana yakin. Daha bulamadin mi?
Balıkçılarda kaynama zamanı hariç sıcak çay olmazYalnız balıkçıların yanında çay eksik.olmaz..
İstersen Necat abime sorayım.
Stanlesin içinde kalmıştır biraz çay.
telden nasıl kaydediliyor bilmem bildirim sadece özelden yazılınca hotmailine otamatik gelir diyer takip ettiğin ve mesaj yazdığın konulara birşey yazılınca veya beğeni yapılırsa sağ üstte zil var oraya tıkladığında görebilirsinUstalarım merhabalar
Siteden baya bi uzak kalınca bazı şeyleri unutmuşum
Bu siteyi bir uygulama gibi telefonuma indirmek isterim mümkün mü değilse bunu düşünelim mantıklı olabilir daha kullanışlı olur
Bide yazdığım konulara mesaj yazılınca yada takip ettiğim konulara
Telefonuma bildirim gelirmi
Bozkurt ustamın başını ağlamak istemedim![]()