Sadece gözleri görünen Roni kafası dışarda olan saf benUzun zamandir kayip olan define ustalarini saklandiklari yerde yakaladim. Merak etttim. Bu saklayan kim?

Sadece gözleri görünen Roni kafası dışarda olan saf benUzun zamandir kayip olan define ustalarini saklandiklari yerde yakaladim. Merak etttim. Bu saklayan kim?
Onu bunu bilmem ama şu en alttaki @Deli Fırat abe heyranımın tıpkısının aynısı. Nerde görsem tanırım bu zulayı gözetleme bakışlarını. Az yakalamadım kendileriniUzun zamandir kayip olan define ustalarini saklandiklari yerde yakaladim. Merak etttim. Bu saklayan kim?
Bende eksiğimOnu bunu bilmem ama şu en alttaki @Deli Fırat abe heyranımın tıpkısının aynısı. Nerde görsem tanırım bu zulayı gözetleme bakışlarını. Az yakalamadım kendilerini
En üstte ki de @BoZKurT abim. Oda çatıdan izliyor bi alttaki @Necat abim onun altında @GÜLBAHÇELi abim. Onunda hemen altında şaşkınlıkla ne oluyor diye bakan @Lacivert24 abimiz onunda altında kadrolu hissedar deli @TRUVA onun altında bizim zalım renksiz @SiyahBeyaz onun da altında @OKLiT abimiz. Hepsini kanadı altına alan da malum mekanımız. Yahu bir ben eksiğim![]()
Abe heyran ma bu çaydan çok kuşburnuna benziyo. Bizi kandırmıyon demeÇay var çay özellikle sitem eden gundi gardaslaraEkli dosyayı görüntüle 38607 Ekli dosyayı görüntüle 38606 Ekli dosyayı görüntüle 38605
Caydan cok kuzuyu ceviriyor gibisin.Çay var çay özellikle sitem eden gundi gardaslaraEkli dosyayı görüntüle 38607 Ekli dosyayı görüntüle 38606 Ekli dosyayı görüntüle 38605
Orijinal 555Abe heyran ma bu çaydan çok kuşburnuna benziyo. Bizi kandırmıyon deme![]()
Gariban takılıyorumCaydan cok kuzuyu ceviriyor gibisin.
Selamünaleyküm taşı toprağı güzel ülkemin yüreği güzel insanları, nasılsınız görmeyeli yazışmayalı, özledim çayınızı çorbanızı muhabbetinizi dedim selam vereyim hal hatır sorayım. RABBİM yüreği güzel kullarının vatan millet ümmet sevdalılarının işini gücünü rastgetire