KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 62 | Define işaretleri ve anlamları

Zincirci

Kullanıcı
Aleykûm Selâm ALLAH razı olsun hamdolsun iyiyiz. Sizde iyiyseniz daha bi iyi oluruz. Selamette kalın İnş’ALLAH. ✋
Hamdolsun Rabbime, bugünümüze kadar geçen ömrümüzde verdikleri için, yarınımız için hayr olanı dilemekten başka ne isteyebiliriz, bazen birilerine kızıp kimsenin kalbini kırmamak için siteden çekip gitsekte yinede gönlümüz burdaki abi kardeşlerimizin yüreğinin güzelliğinden dolayı, ara sıra da olsa gelip iyi olduğunuzu görmek sevindiriyor bizi.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Sen aldırma ustam onlara bildiğin yolda devam et..
Karbonatın her derde deva olduğunu bilseler her öğün namazdan sonra kırk hatim indirir🙄 sağlın için,
sarılarla dolu küplerle güveçlerle top oynayacağın istikbaline dua ederlerdi...😌😊

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Sen aldırma ustam onlara bildiğin yolda devam et..
Karbonatın her derde deva olduğunu bilseler her öğün namazdan sonra kırk hatim indirir🙄 sağlın için,
sarılarla dolu küplerle güveçlerle top oynayacağın istikbaline dua ederlerdi...😌😊
Bunlar böyle ne etsem yaranamadım 😂 çay versen bir türlü vermesen bir türlü zalım bunlar 😂

MİR.

Kullanıcı
İyi geceler dostlar yeri değil belki ama bir ricam var son paylaşımıma bakar mısınız yorumlarınızı bekliyorum. Sohbetinizi böldüysem kusuruma bakmayın cümleten hayırlı geceler tekrardan

Üst Alt