Estafirullah abi. O gün 2 aydır kanser tedavisi gören halamı kaybettim. O yüzden bir çok kişiye dönüş yapamadım. Hakkınızı helal edin.Ne çay var ne kahve ağam.
Bu botanikçi ahirete daldı bizi unuttu.
Nasılsın diyorum:
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
yazmış.
Dünyadan bu da usanmiş.
Sen kara demligi çıkar.
Hem kendine hemde bana doldur insallah![]()
![]()
![]()
Başınız sağ olsun kardasim.Estafirullah abi. O gün 2 aydır kanser tedavisi gören halamı kaybettim. O yüzden bir çok kişiye dönüş yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Başın olsun Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah Diller ve cennetin her 8 kapısından geçer AminEstafirullah abi. O gün 2 aydır kanser tedavisi gören halamı kaybettim. O yüzden bir çok kişiye dönüş yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Deli paşa kardeşim, gel bir gün Elazığa hazar golünü çay demleyem içirem ustama kardeşime, bu sarı kırmızı pırpırlılar çok cimri olmuş sanki, o ne ele demlik teneke kazan neyin nesi, Hazar gölü kurban olsun sahanVicdansız balıkçı![]()
Allah CC rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepinize sabırlar diliyorum kardeşim, İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.Estafirullah abi. O gün 2 aydır kanser tedavisi gören halamı kaybettim. O yüzden bir çok kişiye dönüş yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Başınız sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahEstafirullah abi. O gün 2 aydır kanser tedavisi gören halamı kaybettim. O yüzden bir çok kişiye dönüş yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Eyvallah baş tacısın nasılsın iyisindir inşallahDeli paşa kardeşim, gel bir gün Elazığa hazar golünü çay demleyem içirem ustama kardeşime, bu sarı kırmızı pırpırlılar çok cimri olmuş sanki, o ne ele demlik teneke kazan neyin nesi, Hazar gölü kurban olsun sahan![]()