KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 103 | Define işaretleri ve anlamları

Nik

İstifa ettim
Kullanıcı

Ekli dosyalar

• bardak_cay_1.jpg
    bardak_cay_1.jpg
    77.2 KB · Görüntüleme: 24

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Hayırdır inşallah dikkat ediyorum bu zalım balıkçı Ramazan boyunca sessiz kaldı acep nedendir 🤔😂

Nik

İstifa ettim
Kullanıcı
Yeni çay ocağı buradan devam edecektir. Konulardan mesajlardan yorumlardan arta kalan zamanlarımız da kafa dinlendirmek için mizaha buradan devam edelim. Mümkün mertebe kullanıcı konu ve mesajlarında konuyu mizah konusuna çevirmeyelim. Bunun yerine çay ocağında şerbet-i muhabbete devam edelim.

Malum Çay ocağının masraf ve kira elektrik su giderleri var. Masrafları karşılamak adına günde bir defa reklamlara tıklayarak bizi desteklerseniz iflas etmeyiz. 🙂

Hepimize hayırlı olsun. İlk çay benden olsun. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 33278
Yeni çay ocağı buradan devam edecektir. Konulardan mesajlardan yorumlardan arta kalan zamanlarımız da kafa dinlendirmek için mizaha buradan devam edelim. Mümkün mertebe kullanıcı konu ve mesajlarında konuyu mizah konusuna çevirmeyelim. Bunun yerine çay ocağında şerbet-i muhabbete devam edelim.

Malum Çay ocağının masraf ve kira elektrik su giderleri var. Masrafları karşılamak adına günde bir defa reklamlara tıklayarak bizi desteklerseniz iflas etmeyiz. 🙂

Hepimize hayırlı olsun. İlk çay benden olsun. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 33278
Hayırlı olsun üstadım.
Şimdilik bu köple idare edin çaktırmayın masraflar için.

Ekli dosyalar

• 5097.jpg
    5097.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 22

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Üst Alt