KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 104 | Define işaretleri ve anlamları

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Selâm aleyküm mekânın güzel insanları sohbet çay samimiyettir samimiyetin olmadığı yerde sürekli karışıklıklar yanlış anlaşılmalar çıkar ben olmasamda konular önceliğimiz olsun ama bu sohbet kısmını da boş bırakmayın insanlar konuşa konuşa demişler büyükler bilmem anlatabildim mi

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Çay var çayyyy
IMG_20221026_003004.jpg
.
IMG_20221026_002927.jpg
bb
IMG_20221026_002852.jpg

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Selâm aleyküm mekânın güzel insanları sohbet çay samimiyettir samimiyetin olmadığı yerde sürekli karışıklıklar yanlış anlaşılmalar çıkar ben olmasamda konular önceliğimiz olsun ama bu sohbet kısmını da boş bırakmayın insanlar konuşa konuşa demişler büyükler bilmem anlatabildim mi
Aleykûm Selâm. Senin ahkamın bana sökmez abe heyran. Ben @SiyahBeyaz gibi renksizede benzemem.
Öncelikle hakkıma düşen şu zuladaki miras payımı ver sonra bana laf et. Zaten @TRUVA ustada aldı bidonu meçhule kadem bastı.
Söyle o mallar nerde?? 😂😂😂😂😂😂
Başıma ne geldiyse o renksiz yüzünden geldi. 😄

SiyahBeyaz

Vip Üye
Aleykûm Selâm. Senin ahkamın bana sökmez abe heyran. Ben @SiyahBeyaz gibi renksizede benzemem.
Öncelikle hakkıma düşen şu zuladaki miras payımı ver sonra bana laf et. Zaten @TRUVA ustada aldı bidonu meçhule kadem bastı.
@Roni bana 3 vakti geçirmeden bana çatmasan rahat edemezsin dimi 😆 haydi şu derenin ordaki yeri açda tatile çıkalım birlikte da.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Zalım vicdansız botanikçi 😂 😂

Üst Alt