Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Selamûn Aleykûm cümleten. Duydum ki ben yokken herşey durulmuş değişmiş.
Herkes @Deli Fırat ’tan korkar olmuş. Hayırdır ben yokum diye sahayı boşmu sandılar. Söyleyin o ak saçlıya mekanın patronu geri döndü. Benimle hasım olmak için tam cephaneye sahip olmasını hatırlatın kendine.

Neyse ben iyi racon kestim iyi diklendim artık kralı gelse beni tutamaz. Baruta ateş attım kolay mı. Gerisi sizle @Deli Fırat ’ın arasında. Bu olay beni bağlamaz. Her yerde Roni mi kurtaracak sizi. 😂😂😂😂😂

@Deli Fırat abe heyranım olurda biri arkamdan iş çevirir suçu üstüme atarsa hiiiç oralı olma. Gardaşın her daim yanındadır bilesin. Sen Roni kardeşine güven gerisini boşver. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hah ben de merak ediyordum şıracı nerede diye 😂 😂 😂 :D :D :D

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Selamûn Aleykûm cümleten. Duydum ki ben yokken herşey durulmuş değişmiş.
Herkes @Deli Fırat ’tan korkar olmuş. Hayırdır ben yokum diye sahayı boşmu sandılar. Söyleyin o ak saçlıya mekanın patronu geri döndü. Benimle hasım olmak için tam cephaneye sahip olmasını hatırlatın kendine.

Neyse ben iyi racon kestim iyi diklendim artık kralı gelse beni tutamaz. Baruta ateş attım kolay mı. Gerisi sizle @Deli Fırat ’ın arasında. Bu olay beni bağlamaz. Her yerde Roni mi kurtaracak sizi. 😂😂😂😂😂

@Deli Fırat abe heyranım olurda biri arkamdan iş çevirir suçu üstüme atarsa hiiiç oralı olma. Gardaşın her daim yanındadır bilesin. Sen Roni kardeşine güven gerisini boşver. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aleyküm selam zalım vicdansız botanikci 😂hoş geldin özlettin kendini sen gelde bana racon kesen ol nasılsın iyisindir inşallah

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Aleyküm selam zalım vicdansız botanikci 😂hoş geldin özlettin kendini sen gelde bana racon kesen ol nasılsın iyisindir inşallah
ALLAH razı olsun abe heyranım. Valla bende sizi çok özledim. Bu aralar hem bostan hem iş hem ev baya baya koşturmaca oldu. Nasibse kasımda yüküm hafifleyecek bi aksilik olmazsa. Sen nasılsın benim güzel abem. Nasıl ama iyi kızıştırdım ortalığı deme? 😂😂 O renksiz bukalemun nerelerde 😂😂

Hah ben de merak ediyordum şıracı nerede diye 😂 😂 😂 :D :D :D
Abi sen buralardamıydın? 😂😂😂😂

Hazır dersen pazar günü bi çayını içmeye gelirim. 😊😊😊

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
ALLAH razı olsun abe heyranım. Valla bende sizi çok özledim. Bu aralar hem bostan hem iş hem ev baya baya koşturmaca oldu. Nasibse kasımda yüküm hafifleyecek bi aksilik olmazsa. Sen nasılsın benim güzel abem. Nasıl ama iyi kızıştırdım ortalığı deme? 😂😂 O renksiz bukalemun nerelerde 😂😂

Abi sen buralardamıydın? 😂😂😂😂

Hazır dersen pazar günü bi çayını içmeye gelirim. 😊😊😊
Eyvallah gardaşım bende iyiyim Allah'a şükürler olsun kuşturmaca devam renksiz arada köşe başından kafayı gösteriyor bir türlü yetişemedim ifadesini alamadım 😂 senin gibi kayıp epeydir

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Cüzdanın da bir demlik çay parası olan babayiğit kimdir 😂

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Cüzdanın da bir demlik çay parası olan babayiğit kimdir 😂
Cüzdan boş olsa da gönüllerde çay şelale 😂😂😂
1784361759914.png

Üst Alt