kare icinde murc isarteti.

ersan

Vip Üye

sondurak

Kullanıcı
Cevap: kare icinde murc isarteti.

,,çiçek sanaPaylaşımın Devamı, Açıklaması Yokmu Ustasomurtuk :confused:Bu Resim Bize Neyi Anlatır Gibi Mesala somurtuk:confused:Varsa Resimli Anlatım İnsanlıga Faydalı Olurdusomurtukçiçek sana

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

kitabe koyma yeri değerli bir mezar olmalı malı iyidir enaz 3x3 odası olur

ersan

Vip Üye

,,çiçek sanaPaylaşımın Devamı, Açıklaması Yokmu Ustasomurtuk :confused:Bu Resim Bize Neyi Anlatır Gibi Mesala somurtuk:confused:Varsa Resimli Anlatım İnsanlıga Faydalı Olurdusomurtukçiçek sana

ustam sen sade paylasim iste buraya beni bosluk cubuklarlan geldim tam bu karenin altinda bana bir 3,20 sm uzun ve 2,30 genislikte bir bosluk verdi

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

usta evde paslandım yardımlazımsa geleyimkoptumkoptumkoptum

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

usta evde paslandım yardımlazımsa geleyimkoptumkoptumkoptum

seni de demirden yapıp yağmur altındamı bıraktılar usta, nasıl bir pas yaptınsa ne tiner ne mazot hiçbişeyle sildiremedik pasını :D

seni dede ateşinde pişmiş, yılan çorbası ve kaplumbaga budu eşliğinde aslan bıyığı, horgüç kebabı, papaz kafa tatlısı, haçın yakınındaki mezarı ile iyileştirip tüm paslarını sonsuza dek silmek lazım.... yetmezse 3 ayrı değirmen ve 4 tane üçgen tarla o da yetmezse git biraz şifa niyetine dut ye :D hala mı pasın gitmedi. ph ı 8 olan şifalı sudan iç... mide yaralarına da iyi gelir...

Son düzenleme:

MAMİ

Kullanıcı

ustam sen sade paylasim iste buraya beni bosluk cubuklarlan geldim tam bu karenin altinda bana bir 3,20 sm uzun ve 2,30 genislikte bir bosluk verdi

S.A...Ortadaki "murç işareti mi yoksa delik mi?"...Havalandırma deliği olabilirmi?Bunun tespitini yaptın mı?...Hemen altında boşluk aldıysan bunun havalandırma deliği olması gerekir diye düşünüyorum...Bilgilendirirsen sevinirim...
Ayrıca oymanın fotoya göre kaya zemin de karenin içine doğru eğimli , sanırım bu detayda direk altı işaret eder diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye

S.A...Ortadaki "murç işareti mi yoksa delik mi?"...Havalandırma deliği olabilirmi?Bunun tespitini yaptın mı?...Hemen altında boşluk aldıysan bunun havalandırma deliği olması gerekir diye düşünüyorum...Bilgilendirirsen sevinirim...
Ayrıca oymanın fotoya göre kaya zemin de karenin içine doğru eğimli , sanırım bu detayda direk altı işaret eder diye düşünüyorum...

ustam hic bakmadimki
havalandirma deli mi deye ama tambu isaretin altinda bosluk aldim cubuklarlan.

cantar

Kullanıcı

ÇALKAYA 28 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
usta evde paslandım yardımlazımsa geleyim
seni de demirden yapıp yağmur altındamı bıraktılar usta, nasıl bir pas yaptınsa ne tiner ne mazot hiçbişeyle sildiremedik pasını

seni dede ateşinde pişmiş, yılan çorbası ve kaplumbaga budu eşliğinde aslan bıyığı, horgüç kebabı, papaz kafa tatlısı, haçın yakınındaki mezarı ile iyileştirip tüm paslarını sonsuza dek silmek lazım.... yetmezse 3 ayrı değirmen ve 4 tane üçgen tarla o da yetmezse git biraz şifa niyetine dut ye hala mı pasın gitmedi. ph ı 8 olan şifalı sudan iç... mide yaralarına da iyi gelir...

bu gidişle hepimiz birer ikametgah birer nufus kağıdı sureti ile ersanın memleketine gideceğiz.....

ersan kare oyma gökyüzüne bakıyor ve tam ortasında bir delik var diyorki ben bir odayım tam buradayım yani kayanın altında eğer delik sağda solda değişik bir yerde olsa idi ben bu tarafta ara diyecekti sana......

Üst Alt