kare icinde murc isarteti. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

kare icinde murc isarteti.

İRON

Kullanıcı
Cevap: kare icinde murc isarteti.

valla mubarek sanki senin memeleket hiç el değmemiş gibi bir yer.nasıl oluyorda bu zamana kadar bu tur yerler kalıyor anlamış değilim.
bizim memeleketten daha bol işaretli yer yok sanırdım ama meğer seninkide bizden eksik kalır yanıyok yani..hayırlısı olsun..

cantar

Kullanıcı

geçiş yolları sevgili fakir baba ipek yolunun devamı ve çok savaşlarr görmüş işgaller görmüş yerler hali ile varlık çok....

philippus

Kullanıcı

madem boşluk gösteriyor bir bak bakalım altında yatan kimlerden
biraz temiz hava alsın..

FENERLi

Vip Üye

ÇALKAYA 28 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
usta evde paslandım yardımlazımsa geleyim
seni de demirden yapıp yağmur altındamı bıraktılar usta, nasıl bir pas yaptınsa ne tiner ne mazot hiçbişeyle sildiremedik pasını

seni dede ateşinde pişmiş, yılan çorbası ve kaplumbaga budu eşliğinde aslan bıyığı, horgüç kebabı, papaz kafa tatlısı, haçın yakınındaki mezarı ile iyileştirip tüm paslarını sonsuza dek silmek lazım.... yetmezse 3 ayrı değirmen ve 4 tane üçgen tarla o da yetmezse git biraz şifa niyetine dut ye hala mı pasın gitmedi. ph ı 8 olan şifalı sudan iç... mide yaralarına da iyi gelir...

bu gidişle hepimiz birer ikametgah birer nufus kağıdı sureti ile ersanın memleketine gideceğiz.....

ersan kare oyma gökyüzüne bakıyor ve tam ortasında bir delik var diyorki ben bir odayım tam buradayım yani kayanın altında eğer delik sağda solda değişik bir yerde olsa idi ben bu tarafta ara diyecekti sana......

Cantar ustam son satırlarında olması gerekeni söylemiş,,,kaya sabitliğini kontrol etmen ,tuzaklıda olabilir dikkat!!!Çook iyi etüt etmen gerekir;)memlekete!!!

DRAGON-34

Kullanıcı

ERSAN değerli dostum bütün yorumları okudum çok güzel espirili ve aydınlatıcı yorumlamış ustalar ben yorum yapmayacağım malum ARİFE TARİF GEREKMEZ demişler ben senden bilgi amaçlı birşey soracağım kare oymanın içindeki deliği anladık ELHAMDÜLLİLLAH dışındaki bir yuvarlak diğeri uzun olan oyuğun manasını bizlere açıklarsanız daha faydalı olacak bilmeyen bizler de anlamış olacağız İNŞALLAH (uzun olan delik tarafından giriş mi diyor eğer öyleyse yuvarlak olan delik de derinliği mi veriyor)

ersan

Vip Üye

ÇALKAYA 28 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
usta evde paslandım yardımlazımsa geleyim
seni de demirden yapıp yağmur altındamı bıraktılar usta, nasıl bir pas yaptınsa ne tiner ne mazot hiçbişeyle sildiremedik pasını

seni dede ateşinde pişmiş, yılan çorbası ve kaplumbaga budu eşliğinde aslan bıyığı, horgüç kebabı, papaz kafa tatlısı, haçın yakınındaki mezarı ile iyileştirip tüm paslarını sonsuza dek silmek lazım.... yetmezse 3 ayrı değirmen ve 4 tane üçgen tarla o da yetmezse git biraz şifa niyetine dut ye hala mı pasın gitmedi. ph ı 8 olan şifalı sudan iç... mide yaralarına da iyi gelir...

bu gidişle hepimiz birer ikametgah birer nufus kağıdı sureti ile ersanın memleketine gideceğiz.....

ersan kare oyma gökyüzüne bakıyor ve tam ortasında bir delik var diyorki ben bir odayım tam buradayım yani kayanın altında eğer delik sağda solda değişik bir yerde olsa idi ben bu tarafta ara diyecekti sana......

tesekurler ustam yorumuna saten altinda bu isaretyin bosluk veriyor cubuklar .

ersan

Vip Üye

valla mubarek sanki senin memeleket hiç el değmemiş gibi bir yer.nasıl oluyorda bu zamana kadar bu tur yerler kalıyor anlamış değilim.
bizim memeleketten daha bol işaretli yer yok sanırdım ama meğer seninkide bizden eksik kalır yanıyok yani..hayırlısı olsun..

ustam bunlar benim kuve yekin yerler deyil baya bir uzak yerde bu kaya mezarlinde beni buyle yerlere cubuklar cekiyor cok ta acik yerler var ama anladime gure burlarda cubundan anayan insanlar gecmemis bana sorarsan.

ersan

Vip Üye

ustam bena cubuklar burdan giris verdiler bu carpi yapti yerden o yukardaki basetin oymalar bilmiyorum neden yaptiklarini bu cizdim kanalin asasinda giris var ve az bir koridoor gibi.

Üst Alt