Kare oyma işareti | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kare oyma işareti

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Tek çekincem; karenin ebatı çok küçük.
Sanırım 7 cm dan daha küçük.
Ben mezar için bu kadar küçük sunaka hiç denk gelmedim. Belki denk gelen olmuştur. Kafamı ebadı kurcalamakta.

erdemakdogan

Kullanıcı
Tek çekincem; karenin ebatı çok küçük.
Sanırım 7 cm dan daha küçük.
Ben mezar için bu kadar küçük sunaka hiç denk gelmedim. Belki denk gelen olmuştur. Kafamı ebadı kurcalamakta.
Usta olabiliyor denk geliyoruz. Çok daha değişik işaretlere de denk geldik o dönemin insanları çok akılı çalışmalar yapmışlar. Benim şüphem kayanın altında olabilir mi? Ustalarımızın çoğunluğu da alt veya ön kısmında olabilir diye yorum yaptı mantıklı geldi nasip diyelim 😁

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
Usta olabiliyor denk geliyoruz. Çok daha değişik işaretlere de denk geldik o dönemin insanları çok akılı çalışmalar yapmışlar. Benim şüphem kayanın altında olabilir mi? Ustalarımızın çoğunluğu da alt veya ön kısmında olabilir diye yorum yaptı mantıklı geldi nasip diyelim 😁
Sen ustalarına rağmen. Tespitsiz çekiç sallama derim :)

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Karenin içindeki fındık oyma mezarın bu kayada oldugunun genel kabul görmüş şeklidir.

İyi tespit edin.
Bana sanki bu isaret mezarla alakalı değil geliyor. Tespitiniz bu meseleyi netleştirir.

Üst Alt