Cümleten SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar Bu Bölge ağaçlık hemen kayanın 25 adım ilerisinde bir akar su ve eskiye ait ermeni yapısı havuzlar 2 adet 4 adet çeviz ağcı ve aşırı derecede ağaçlık dölge bu karenin aşağı tarafında kaya biraz meinli duruyor ve on adım ilerisinde bir oyuk ama elle oyuk yapılmış yani topra aynı soba borusu kalınlığında bir oyuk yapılmış ve derinliği 60 cm kaya meğilli kare oyma kayanın köşesinde ve meğil aşaya doğru ceviz acı soba borusu kalınlığında 10 adım ilerisinde toprağa yapılmış yanlırı örgü taşı gibi yapılarak delik oluşturulmuş bir oyuk ve oyuğun aşasında dere yatağı halen azcık akıyor karenin arka tarafında yerde parça parça yani kırık değil ama büyük kütleye sahip kayalar var yerlerde yaşantı yeri ermeni bir türlü çözemedim videoda eştiğim yer kayanın hemen dibi iki kayayı sırt sırta vermişler bende neden iki kayayı bu kayaya dayamışlar diye merak ettim kayaları kaldırdım arkasında aynı bir kapı gibi yuvarlak yer ama aşaya doğru eştim sarı sarı sert tabaka çıkıyor bir zahmet anlayan yardımcı olsun yorumlarınızı bekliyorum