Kare Oyma Ters V Yuvarlak Oyma Giriş Bulundu?acil Yardim

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,705
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
sorduğun sorularını hepsi boşluk ve su bulma konularında mevcut. hemde benim ve bir çok ustamızın.zamanla aklına gelebilecek sorulara da yanıt bulacaksın.takıldığın veya merak ettiğin her ayrıntılara da ulaşman mümkün. mineralin elenmesi dahil.
kısaca tecrübelerimi senin için özetliyeyim. kedi kumu bazı mineralleri eler. yalnız asla yeterli değil.bir çoğuna takılır. onları mıknatısla
mineral eleme diye Aliömer ustamızın konusu var. benimde deneyimlerim. boşluk tespiti ve derinlik ölçme konumda sorularına çok geniş yanıtlar bulacaksın.boşluğu bir çok çubuk cinsi ile yapman mümkün. ben alüminyum ve bakır kullanırım. alümünyumla kullandığım sistemde değerli tespitini kolay yaparım.bronz vs. gibi değersizler içinde gümüş kullanırım. temin edebilirsen üçünüde alırsan ilerki zaman içinde ihtiyacın olur. alüminyum önceliğin ve vazgeçilmezin olursa zaman içinde diğerlerinden farkını görürsün.
 

MMPOWER88

Kullanıcı
Katılım
25 Temmuz 2016
Mesajlar
19
Beğeni
25
Puanları
13
İkizceli ustam Selamın aleyküm konumu inceliyordum ve kare oyma dediğim fotomun kare olan bölümünün görülmediğini fark ettim.Resmi yeniden yüklüyorum ustam bi bakmanda fayda var forumda kare oymalara baktım lakin bu biraz daha farklı göründü bana senin yorumunu bekliyorum ustam deneyimlerinle bana bir ışık daha tutabilirmisin ?
Saygılar
 
Üst Alt