Kare oyma ve murç deliği | Define işaretleri ve anlamları

Kare oyma ve murç deliği

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kardeşim işaret ettiğim yerde görüntülü cihazla veya boşluk çubuğuyla tespit yapmakta fayda var oymaların derin olması mezarın da derin olduğuna işaret insan gücü ile çok zor kolay gelsin...

Ekli dosyalar

• IMG_20241127_192758.jpg
    IMG_20241127_192758.jpg
    218.3 KB · Görüntüleme: 26

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Alan çok talan edilmiş yerleşke yerle bir olmuş kalıntı yok denecek kadar az. Burada işaretli kaya ve dikdörtgenin baktığı istikamette ilk düzeltide ve karşı tepedeki kayalıkta inceleme yapmanız gerek. Ya elden geçti yada üzerinden büyük bir deprem geçti. Analiz etmek tespit etmek gerek.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
İşaretlerin olduğu kaya aynı zamanda bir hayvan figürü. Ne olduğuna emin olamadım, kafayı sola bükmüş. Toprak da kapatmış bu tarafı az da olsa.
Gömü ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bu işaretin evvelinde ve sonrasında da başka işaretli kayaların olma ihtimalini de yüksek görüyorum.
İşçiliği çok güzel olduğu için alanı tekrar gezip herbir kayaya bakmak değerlendirme yapmak faydalı olacaktır.
Insallah bu işareti daha once gören tecrübe sahibi birisi konunuzu okuduğunda size çok faydalı bilgiler verecektir.

Blgrky22

Kullanıcı
İşaretlerin olduğu kaya aynı zamanda bir hayvan figürü. Ne olduğuna emin olamadım, kafayı sola bükmüş. Toprak da kapatmış bu tarafı az da olsa.
Gömü ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bu işaretin evvelinde ve sonrasında da başka işaretli kayaların olma ihtimalini de yüksek görüyorum.
İşçiliği çok güzel olduğu için alanı tekrar gezip herbir kayaya bakmak değerlendirme yapmak faydalı olacaktır.
Insallah bu işareti daha once gören tecrübe sahibi birisi konunuzu okuduğunda size çok faydalı bilgiler verecektir.
Yarın gidip tekrar gezicem ustam.bulursam sizlerle paylaşırım. Ustalardan yardımlarını bekliyorum

Üst Alt