Karışık Görseller 2. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Karışık Görseller 2.

nik

USTA
Admin
Bitkileri tanımadan bunu anlamak biraz kafa karıştırır. Karıncalar üç mutlak enerjiyi asla es geçmezler. Bunlar altın gümüş ve bakırdır. Demire olan bir bağımlılıkları söz konusu değildir. Terk edilen karınca yuvalarının ekseriyeti demir alanıdır. Bakır gümüş ve altın yuvaları daima aynı yerde olur. Bunu tersine çevirecek iki şey de doğa olayları ve yangındır.

Görseller yapay zeka olduğundan bitki cinsi belirtilmemiş. Ama özünde doğru ve önemli yerlere değinilmiş. Bakalım İnş’ALLAH biri bitki konusunda kendini gelişime açar da gelecek nesiller aktarır.
Estafirullah. Karıncaların kolonilerini takip etmenizi tavsiye ederim. İri kahverengi malzemeye ve mezara lahite götürür iri kanatlı veya kanatsız siyah (bazen ikisi aynı yerde de olur) sizi hamama kiliseye tümülüs girişine mahsene kuyuya hana hamama götürür. Define konusunda en dikkat edilmesi gerekenlerden biri karıncadır. Her yerde defineyle ilişkilendirmek olmaz ama olacağı yerde de size muhakkak yol gösterir.
Allah razı olsun ustam açıklık getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

nik

USTA
Admin
Üçgen Bazen Tepeyi bazende üçgen yani sivri kayayı vereir kastımız buydı.
Bir örnek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251005-235511_Google.jpg
    Screenshot_20251005-235511_Google.jpg
    108.2 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20251005-235101_Chrome.jpg
    Screenshot_20251005-235101_Chrome.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 8

Reedmann

Super Moderatör
@nik ustam etrafı çevrili bir kaya var Sağlam sıkıştırılmış ortasında oyma var bir metrelik toprak altında çıkmış Tesadüf gördüm Acaba mezarmıdır

nik

USTA
Admin
@nik ustam etrafı çevrili bir kaya var Sağlam sıkıştırılmış ortasında oyma var bir metrelik toprak altında çıkmış Tesadüf gördüm Acaba mezarmıdır
Olabilir Ustam görmeden bir şey diyemem yanlarından içinden oyma çizgi çatlak kabartma artı eksi bir ne var içinde kenarlarından güzel düz inmişse kuyu da olabilir Mahsen de olabilir Başka bir konu açıp da resimlerseniz bakarız oradan iyi forumlar diliyorum Ustam

Üst Alt