Kartallarmı Yoksa Definecilermi Yüksekten Uçar? | Define işaretleri ve anlamları

Kartallarmı Yoksa Definecilermi Yüksekten Uçar?

Kervan07

Vip Üye
selamün aleyküm ey define mekanı sakinleri:)
nasılsınız iyimisiniz?
geçen yıldan bu yana paylaşımlarıma ara vermiştim..hayat sadece defineden ibaret değil..defineden çok daha önemli işleri olabiliyor insanın..

konu başlığında definecilerin genelde zirvelerde gezindiğini vurgulamak için böyle bir başlık kullandım:)

konumuza gelecek olursak zirvede güzel bir işaret bizi karşıladı..medeniyet işi ağır işcilikli bir yer daha keşfetmiş olduk..
şimdilik tek resim paylaşıyorum çünkü görsel amaçlıdır..

ersan

Vip Üye
ustam bu cizdiyim yerden mahzene girisin var taslar birbirine yapistirilmis ve usten de horasanlan sivanmis
kilse isine benziyor.medeniyet isi ustam tam basetin gibi

Warning

Kullanıcı
Aleyküm selam
Selamun Aleyküm uzun zamandır yazamadim arada sırada yazabiliyorum telden kolay olmuyor :) @kervan07 ustam nedir bu ya nedir :D :D :D :D :D mübarek buluyorsun böyle büyük büyük kayalar aklım gidiyor
Yapma abi böyle :) :)

Kervan07

Vip Üye
ustam bu cizdiyim yerden mahzene girisin var taslar birbirine yapistirilmis ve usten de horasanlan sivanmis
kilse isine benziyor.medeniyet isi ustam tam basetin gibi
ersan ustam cizim için teşekkürler...bu tarz yerlerin girişleri tuzaklı ve uzun giden dolgu tüneller olur...en az 6 ay işciliği sürer..aman bizden uzak dursun:)

Kervan07

Vip Üye
Aleyküm selam
Selamun Aleyküm uzun zamandır yazamadim arada sırada yazabiliyorum telden kolay olmuyor :) @kervan07 ustam nedir bu ya nedir :D :D :D :D :D mübarek buluyorsun böyle büyük büyük kayalar aklım gidiyor
Yapma abi böyle :) :)
aleyküm selam warning kardeşim dostum ustam nasılsın yaaa? özlettin kendini..
beni biliyorsun,nerde ağır iş var onu bulurum:) burda zengin medeniyetler yaşamış..kalıntılar bunu gösteriyor

http://hizliresim.com/7M9Q4v] [/URL]

http://hizliresim.com/RomGqj] [/URL]

http://hizliresim.com/7M9Q5v] [/URL]

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Maasallah kervan usta yer harika hakim tepe ve bir okadar tehlike arzediyor ama ersan ustanin cizdigi yerde ufak bisiler var gibi altinda ya saglam bir isaret cikacak yada ufak bir hedaye kim bilir ustam ama bu bence ayi gibi ve giriside agzindan verildigine gore saglam dolgu ve saglam tuzakli bir yer ustam sen bize lagzimsin enyisini sen bilirsinde sen hedayeye bak bakarsin altindan krokii cikar hic ummadik yerden cok basit bir giris bile elde edebilirsin kolay gele ustam saygilarimla

Üst Alt