Dostum ersan ustadan cubuk isteyecene mc_307 ustadan klonlama makimasi yapmasini istesen daha dogru olur
Ustam boyle olursa uzun surer daha hizlisini bulmak lazim
Kuluçka makinesi yapıyom bu ara. Ona koysak çıkmaz mı
İlahi ustam
Mc ustamdan void isteyecem de diyemedimDostum ersan ustadan cubuk isteyecene mc_307 ustadan klonlama makimasi yapmasini istesen daha dogru olur
Ustam yapımı coo basit zaten. Lehim yapabilirsen gerisi kolayM
Mc ustamdan void isteyecem de diyemedim
O kolay abi de malzemelerin temini zor (koyde yasiyorum)void konusunu okudum.elektrik elektronikten pek anlamam.lehine kaynak vs. yaparim orasi kolay. malzemelerin toplam maliyeti nedir.ustam bi de son yaptığınla ilgili sonuçlar nasıl yanılma payı nedir ?Ustam yapımı coo basit zaten. Lehim yapabilirsen gerisi kolay
O kolay abi de malzemelerin temini zor (koyde yasiyorum)void konusunu okudum.elektrik elektronikten pek anlamam.malzemelerin toplam maliyeti nedir.ustam bi de son yaptığınla ilgili sonuçlar nasıl yanılma payı nedir ?
Void 1 de sıkıntı çıktı void 2 yi yaptınız diye hatırlıyorum.yanlışim varsa düzeltin ?ustam sanırım sadece devre 10 lira tutmaz. 30 lira frekans ölçerli bi multimetre tutar, 15 lirada akü. 9v pil kullanırsan 2 lira. diğer dediğiniz neydi anlayamadım?
Maşallah çok güzel Bir Civciv buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Ustam boyle olursa uzun surer daha hizlisini bulmak lazim
BENDE İSTİYOM O ÇUBUKLURDAN ERSAN USTAMBunu açtım mi ersan ustam. Ustam şu senin çubuklardan bide bana göndersen olmaz mi. maliyeti neyse gondereyim. Yönetim ticari gibi algilamazsa.