Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaya_mezari usta ustalarimz cok guzel yorumlar yapti sen onlari bir incelesen orda
ondan sonra burda yeniden pylasan o burda bu burda deye ta net cevaplar alirsin yine ustalarimizdan .
kaya_mezari usta ustalarimz cok guzel yorumlar yapti sen onlari bir incelesen orda
ondan sonra burda yeniden pylasan o burda bu burda deye ta net cevaplar alirsin yine ustalarimizdan .
sayın kaya mezarı,
ersan ustanında dediği gibi,konuya yorumlar gelmiş,mevcut yorumlar nezdinde gerekli inceleme ve araştırma yaptıktan sonra yeni resimler veya yeni bilgiler ile tekrar yorum yaz,
iş o ya,sanki herşeyi biliyorsunda, ustaları deniyormuşsun gibi bir halin var,bunada bir anlam veremıyorum. mevcut işaretlerin içcilikleri iyi olmasına rağmen,açılan yerin okda iyi oldugu söylenemez.
ustalar yön ve fikir vermiş,araştırmanı derinleştirin lütfen.
Bu gibi yerlerin,ana kaya zemine doğru devam eder ve odası 4.5mt. derin olabilir.
Diğer arkadaşlarım bana katılır mı bilmiyorum.Üsten girişli değildir.
Bu gibi yerlere resmi kazı izni verilmiyor haberin olsun.
fenerli ustanın yorumuna katılıyorum kaliteyi uzaklarda aramayın ama girşi bulmak için 20 metre uzaktan doğu istikametinn resimleri lazım birde arkadaki tümülüs gibi olan tepenin altında harika bir mezar var ama işi zor girişi kuyudan vede tuzaklıdır