Katılılıyorum ustama.Abi bu ilk resimde acilan yerin etrafinda yogun olarak yigma var resme dikkat edersen ilk resimde ustte belli bir bosluktan sonra tekrar yogun olarak yigma gozukuyor belki dikkat etmissindir. Bide alttan ucuncu resme dikkat ettimde sanki mezarin ya yaninda yada ustunde duruyormussun gibime geldi. Guzel bir yer rabbim c.c emegini bosa cikarmaz insallah hayriyla nasip eder.
Ikizceli ustam hosgeldin. Memleketteki islerini halletmissindir umarim. Size katiliyorum ustam. Siradan bir adam tutupta kaya ustasina onca para verim kendine mezar yaptirmaz diye dusunuyorum.
ersan ustanın dediği yeri çizdim. lakin mezarların sıradan olduğunu düşünüyorum.nereden çekim aldın paylaşmamışsın. lakin gümüşlerin minerale gittiğini unutmamalısın. mineralsiz hiç bir arazide olamaz. benim tavsiyem;
burada değerli olabilecek yer,
burayı görüyorum.
mezar değil. kare içinde oyma var. sola doğruda kademeli kesik. burada önce boşluk tespiti. sonra odanın bitiminde en sonda maden alabilirsen amenna. sanırım derin ve tünelli giriş olduğu için cesaret edilememiş. anlayabildiğini diliyorum.
teşekkür ederim metin kardeşim. hoş bulduk sefa bulduk. yaradan a şükür ,gübreleme işlemlerini yaptırdık. artık olgunlaşmasını bekleyeceğiz. biraz da doğaya çıkmışken ,hamlığımızı giderdik.bol bol k. deniz oksijeni depoladık.Ikizceli ustam hosgeldin. Memleketteki islerini halletmissindir umarim. Size katiliyorum ustam. Siradan bir adam tutupta kaya ustasina onca para verim kendine mezar yaptirmaz diye dusunuyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi