kaya neden beyazlatılır?

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
Cevap: kaya neden beyazlatılır?

szrrv.jpg

kaplumbağa ve sırtındaki yavrusu doğa her ne kadar çok yıpratmışsada yinede belirgin ....
burada mahzen ve birden fazla mezar alanı var işleri taş ve kayaları kaldırmak sureti ile sonuca ulaşmak

kaplumbağanın gözünüde beyazlatmışlar taşların tepelerine kuş kuşlar kondu sonrada pisledide pislikteki asit beyazlattı da beyazladı diyecektim onu görünce o sözümü yutmak mecburiyetinde kaldım...

birden fazla kaplumbağa mezar var..

Son düzenleme:

SEVALİ

Kullanıcı

harbıcı ustamızın alıntı yaptıgı resımde gorulen papazın altına muhakak bakınız,
asagıdakı tarla duzunde tek basına duran bır kaya varmı bakınız
tatıldeyım kardesım konuyu genel baslıklar altında cok guzel ozetlemıs o cercevede bakınız
soylenecek cok sey var ama papazı ıhmal etmeyınız.
not: papazın net bır makına ıle detaylı fotosunu almayı da unutmayınız sonra lazım olacaktır.

Bence kanas ustanın yorumundaki papazın baktığı tarla içerisindeki kayalar bunlar diye düşünüyorum.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Su kaynağı uzak olmamalı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

muhterem kardeşim,ustalarımız ,bulgulara işaret etmiş.senin merakın ,kayaların beyazlığı ise,insanlar tarafından değilde kayaların yapısından olmalı. dikkat edilirse yer yer bütün kayalarda beyazlık görünüyor. eğer bir noktada bir figür olarak(kuş,balık vs. gibi) karşımıza çıkarsa ,ancak onu değerlendirmeye almalıyız.
ayni şey topraktada karşımıza çıkabilir. kat kat farklı renklerde,bazen yumuşak bazı sert ,çeşitli katmanlarda görürüz.buna insan eli değmiş diyemeyiz. ancak bir simetri ,anlam vereceğimiz,bir şekil var ise onu kabul edeceğiz,başarabilirsekte değerlendireceğiz.
sağlıcakla ALLAH a emanet olunuz.

Leksey

Kullanıcı

en arkadaki suretin yanında bir suret daha var.ustalar yorumlarlar artık.

Kervan07

Vip Üye

en arkadaki suret gul yabaniye ne kadarda benziyor ya..:)

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye

MERHABA kervan07 usta cokm yakininda bir kasn var en uzak 5 metre etrafinda bilesinki yuzde yuz kasan cok yakininda ayni benimde bir yerim var o akca yer horasan diye kirdim kasasi 3 mt guney dou da cikti tarafinda etraflarinda kapali kaya mezarlarin var gaet cok dikatli bakin etraflarina.mujdesi uzakta deyildir ustam.yakinlarinda bir kilse olabilir cok uzaklarda deyildir kilsen ustam hic dikatini cektimi 3 cok yasli ac ,,muska gibi,,olsun 500mt bu beyaz yerden sonra eyer arsa o yeri iyi bir incele.

şahin

Kullanıcı

beyaz renk agaç yada beyaz dış gövdeli agaç. beyaz taş.

kutsal ruhu temsil eder.

A21MEDLi

Admin

karşıda görünen çizdiğim yumurtaya benzer tepenin resimde görünmeyen sağ tarafındaki bitim yeri uc kısmı) dik uçurumsa? beyaz kısmın anlattığı tepedir.bence beyazlık mezarlık bölgesini anlatan en güzel güzel nişanedir..

Üst Alt