Kaya Taş Falcısından Fal Örnekleri Beğenirsiniz Umarım.........3 | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
ŞİMDİ İÇİMİZDEN BAZILARI BU FOTOGRAFLARI NİYE PAYLAŞIYORSUN DİYE SORABİLİRLER BUNLAR ÖRNEK PAYLAŞIMLAR BUNLARIN AÇILMAMIŞ BENZERLERİNİ DİKKATSİZCE GÖRMEDEN GEÇMİŞ OLABİLİRSİNİZ TEKRAR HATIRALARINIZDA CANLANDIRDIĞINIZDA EĞER HALA O YERLER ELLENMEMİŞ BAKİRSE KISMETİNİZ SİZİ BEKLİYOR OLABİLİR DİYE PAYLAŞIYORUM....
İŞLENMİŞ YERLERDE KAYALARIN RENK FARKLILIKLARI TRAŞLANMIŞ PARLATILMIŞ İNSAN ELİYLE DOĞASI BOZULMUŞ YERLER BULUNABİLECEKLERİ OLABİLECEKLERİ YERLER AÇILMIŞ ŞEKİLLERİ İŞLEMELER OYUKLAR KARELER DİKDÖRGENLER YUVARLAK PORTAKAL OYMALAR HAÇLAR VS.VS
BUNLAR FAYDALI GÖRSELLER AMA BAKIYORUM İZLEYİCİSİ TAKİPÇİSİ AZ.........
FAKAT BU YERLERİN VARİYETLERİ İÇİNDE BARINDIRDIKLARI HAZİNELER OBJELER AKLINIZIN ALABİLECEĞİNDEN ÇOK FAZLA OLAN YERLER...
TAKDİR SİZLERİN...

MAVRAN

Vip Üye
Sevgili cantar Ustam harika paylaşımlar bunlar, Elinize sağlık. geceden bu ana değin her birini ayrı özenle inceliyorum, inanın sizin yazdığınız gibi hafızamı zorluyor acaba diyorum. Aslında iyi oldu bir iki yer var biraz uzak ama belli mi olur bakarsın ALLAH'IN İzni ile bir anda orada buluruz kendimizi. Abi hakkını helal et bizler için sıkıntı çekiyorsun.

esrarengiz2828

Kullanıcı
ŞİMDİ İÇİMİZDEN BAZILARI BU FOTOGRAFLARI NİYE PAYLAŞIYORSUN DİYE SORABİLİRLER BUNLAR ÖRNEK PAYLAŞIMLAR BUNLARIN AÇILMAMIŞ BENZERLERİNİ DİKKATSİZCE GÖRMEDEN GEÇMİŞ OLABİLİRSİNİZ TEKRAR HATIRALARINIZDA CANLANDIRDIĞINIZDA EĞER HALA O YERLER ELLENMEMİŞ BAKİRSE KISMETİNİZ SİZİ BEKLİYOR OLABİLİR DİYE PAYLAŞIYORUM....
İŞLENMİŞ YERLERDE KAYALARIN RENK FARKLILIKLARI TRAŞLANMIŞ PARLATILMIŞ İNSAN ELİYLE DOĞASI BOZULMUŞ YERLER BULUNABİLECEKLERİ OLABİLECEKLERİ YERLER AÇILMIŞ ŞEKİLLERİ İŞLEMELER OYUKLAR KARELER DİKDÖRGENLER YUVARLAK PORTAKAL OYMALAR HAÇLAR VS.VS
BUNLAR FAYDALI GÖRSELLER AMA BAKIYORUM İZLEYİCİSİ TAKİPÇİSİ AZ.........
FAKAT BU YERLERİN VARİYETLERİ İÇİNDE BARINDIRDIKLARI HAZİNELER OBJELER AKLINIZIN ALABİLECEĞİNDEN ÇOK FAZLA OLAN YERLER...
TAKDİR SİZLERİN...
emeğine sağlık ustam aklıma yazıyorum en kısa zamanda

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

BUDA VİDEOSU BU SİLAHLARLA BİRLİKTE
Neanderthal
İNSAN KAFATASI BULUNMUŞ VE KAFATASINDA BU SİLAHIN SİLAHLARIN AÇMIŞ OLDUĞU YARA DELİKLERİ OLDUĞU GÖRÜLMÜŞ HANİ ZAMAN KAYMASI VEYA ZAMANDA SEYAHAT GİBİ BİR OLAYIN YAŞANDIĞI DÜŞÜNÜLDÜĞÜ OLMUŞ OLDUĞU SANILIYOR .
MALUM BEN BİRAZ UÇUK KAFALI İNSANIMSI OLDUĞUM İÇİN BÖYLE ŞEYLERE İNANIRIM VE ARAŞTIRIRIM....

BU GURUPTA BENİM İDARE ETTİĞİM YÖNETTİĞİM BİR GURUP İLGİ DUYARSANIZ İLİME BİLİME GİZLİ OLAN HERŞEYE AÇIK BİR PAYLAŞIM ORTAMI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt