Kaya Taş Falcısından Fal Örnekleri Beğenirsiniz Umarım......... | Sayfa 120 | Define işaretleri ve anlamları

can112

Kullanıcı
Katılım
26 Nisan 2016
Mesajlar
10
Beğeni
2
Puanları
3
Yaş
44
usta size ulaşabilecegim mail adresi varmı
 

cantar

Kullanıcı
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
8,795
Beğeni
11,115
Puanları
113
996151_10206586632608112_5240226679704669369_n.jpg
 

cantar

Kullanıcı
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
8,795
Beğeni
11,115
Puanları
113
magara içerisinde boşluk arayın duvarlarda tabanda tavanda siz mağaraya girdiğinizde mağara açık bir mağaramıydı daha önce açılmış yoksa kapalı idide siz mi açtınız...
 

can112

Kullanıcı
Katılım
26 Nisan 2016
Mesajlar
10
Beğeni
2
Puanları
3
Yaş
44
mağra açık mal sahibi var kimseyi sokmamış içeriye devenin resmine zarar vermesinler diye
 

cantar

Kullanıcı
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
8,795
Beğeni
11,115
Puanları
113
HER HANGİ BİR DEDEKTÖRÜ KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR.........
İSTER EKRANLI İSTER DİĞİTAL İSTER İBRELİ CİHAZ KULLANIN ARAMA YAPTIĞINIZ ZAMANIN GECENİN GÜNDÜZÜN GÜNÜN SAATİNİN HAVANIN SICAKLIĞININ HAVANIN YAĞIŞLI OLUP OLMADIĞININ ARAŞTIRMA YAPACAĞINIZ YERİN KURU ISLAK VEYA NEMLİ OLUP OLMADIĞININ ELİNİZDEKİ CİHAZIN DAHA VERİMLİ KULLANILMASINDA ÖNEMLERİ OLDUĞUNU ASLA UNUTMAYINIZ...

DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞEY BU TÜR CİHAZLARIN HAVA SICAKLIĞI VE HAVADAKİ NEM MİKTARI İLE ORANTILI OLARAK ÇALIŞMALARIDIR.HAVA SICAKLIĞININ 15 DERECE CİVARINDA OLDUĞU ZAMANLARDA CİHAZLARIMIZ DAHA RANDIMANLI ÇALIŞIRLAR.
TOPRAK DAHADA SOĞUDUĞUNDA ALACAĞIMIZ GÖRÜNTÜ VE SİNYALLER İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE OLMAYACAKTIR.
ARAMA YAPTIĞIMIZ ALANDA BİR MAHZEN VARSA SICAK OLAN TOPRAK ALTINDAKİ MAHZEN İÇERİSİNDEKİ HAVA ÜSTÜNDEKİ TOPRAK ALANIN ISISINDAN DAHA DÜŞÜK OLUR YANİ SOĞUKTUR.BU SICAKLIKTA DAHA İYİ BİR NETİCEYE SONUCA ULAŞMANIZ DAHA KOLAY OLACAKTIR...

AMA SOĞUK BİR HAVADA AŞAĞIDAKİ MAHZEN NE KADAR TOPRAĞA GÖRE SICAK OLSADA İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜYÜ SİNYALİ ALAMAYABİLİRSİNİZ.
AZ BİR MİKTARDAKİ NEM O KADAR ETKİLİ OLMAYABİLİR.

TARAMA ARAŞTIRMA YAPTIĞINIZ ALANDA YEŞİLLİKLER VE SU VARSA O ZAMAN DURUM DEĞİŞİR O ÇİM VE OTLARIN ÜZERİNDEKİ NEM VE SU DAMLALARI İŞİNİZİ BOZABİLİR.

O ZAMANDA VAROLAN SAYISAL DEĞERLERİN KULLANILARAK BOŞ NOKTALARDAKİ DEĞERLERİN ARASINDAKİ FARKLILIĞINI TESBİT EDEREK NOKTA TESBİTİNİ TAHMİNİNİ YAPABİLİRİZ.

MUKAYESE YAPMAK GEREKİRSE VİSUALİZER 3D VE ROVER C2 NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK GİBİ BİLİNEN BİR ALANDA HER İKİSİNİN KULLANILMASINDA HER İKİ CİHAZDA AYNI GÖRÜNTÜYÜ ELDE ETTİ..

KAYAN SİNYALLERİ DÜZELT ETKİNLİĞİNİ MUHAKKAK KULLANIN..KAYAN SİNYALLERİ DÜZELTMEK SURETİYLE NEKADAR DOĞRU BİR TARAMA YAPTIĞIMIZI ANLAMAKTIR..

EĞER ANA EKRANDA ÇOK GÜZEL BİR SİNYAL ALDIĞINIZI FAKAT KAYAN SİNYALLERİ DÜZELT ETKİNLİĞİNİ KULLANDIĞINIZDA EKRAN GÖRÜNTÜNÜZ TAMAMEN DEĞİŞİYOR SA YANLIŞ BİR UYGULAMADASINIZ DEMEKTİR..

BU SİZİN ALANI TARARKEN TARAMIŞ OLDUĞUNUZ ARAZİ YAPISI BOZUK GİRİNTİLİ ÇIKINTILI EĞİMLİ TOPRAK SİNYAL ALIŞVERİŞİNE ENGEL OLACAK ŞEKİLDE GEÇİRGEN OLMAYIP MANYETİK ALANDA OLABİLİRSİNİZ YAKINIZDA BİR YÜKSEK GERİLİM ENERJİ HATTININ OLUŞTURABİLECEĞİ MANYETİK ETKİLEŞİMİN HATALARININ SİNYALİ OLABİLİR.

TARAMA YAPILAN ALANDAKİ İLK GÖRÜNTÜDE ALINAN ŞEKİLLER DEĞERLER DİĞER GÖRÜNTÜDE ALT TARAFTA GÖRÜLECEKTİR.

TARAMA YAPILAN ALANDAKİ EKRANDAKİ GÖRÜNTÜDEKİ KIRMIZILIK EKRANIN TABAN KISMINA KADAR GİDİYOR HATTA DEĞİYORSA YERİMİZİN DEĞERLENDİRİLMESİNİN GEREKTİĞİNİ ANLARIZ...MIKNATISIN ETKİ ETTİĞİ METALLER SİVRİ İŞARETLER MIKNATISIN MANYETİK ALANININ ETKİ ETMEDİĞİ BAKIR ALTIN GÜMÜŞ METALLER İSE KÜT YANİ UZUN KISMININ UÇ NOKTASI DÜZ GÖRÜNTÜ VERİR...

İLK GELEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ NE KADAR DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYORSA O KADAR YANLIŞ BİR TARAMA YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİDİR...İLK GELEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ İLE DÜZELTME YAPTIĞIMIZ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ BİRBİRİNE YAKIN OLMALIDIR..

BOŞLUKLARI ASLA ES GEÇMİYORUZ BOŞLUKSUZ GÖMÜ OLMAZ...

EKRAN GÖRÜNTÜLERİNDE DİP GÖRÜNTÜLERDE EĞİKLER KIRILMALAR MUHAKKAK OLMALI SİNYALLERİN TABANA VURUP TEKRAR GERİ DÖNMELERİ YANSIMA İŞARETLERİ GÖRÜLMELİDİR..

ELİNİZDEKİ CİHAZLAR HER NE KADAR ALTIN GÜMÜŞ DEMİR VS. VS . AYIRIMLIDIR DENİLSEDE METALE MADENE DUYARLI ALETLERDİR.SİNYAL ALDIĞINIZA EMİN OLDUĞUNUZ YERLERDE ALANLARDA AÇIP BAKMAK KONTROL ETMEK EN DOĞRU OLANDIR.METAL OLAN MADEN OLAN MALZEME NE KADAR BÜYÜK İSE CİHAZ İLK ÖNCE ONU GÖRECEKTİR VE ONUN EKRAN DEĞERİNİ GÖSTERECEKTİR...

KÜÇÜK ALANLARI EN AZ 2 M2 ALANI KÜÇÜK SONDA İLE ARAŞTIRIN ASIL OLAN 3X3 M2 ALANI İRDELEMEK ARAŞTIRMAKTIR..BU SONDA İLE 1 İLA 6 M DERİDERİNLİKTE BÜYÜK OLAN SONDAYI 3,5 VE DAHA DERİN VE GENİŞ ALANLARDA DENEMENİZDE FAYDA VAR...

BÜYÜK SONDA İLE YAPILAN BİR ARAŞTIRMADA 1,5M DERİNLİKTE BİR MAHZENİ SANKİ AŞAĞIDA SU KÜTLESİ VARMIŞ GİBİ GÖRÜNTÜLEDİĞİ BİR PAYLAŞIMDA ANLATILMIŞ..
YİNE BAŞKA BİR ARAŞTIRMADA METAL OLAN BİR DERİNLİKTE METAL OBJENİN VERDİĞİ GÖRÜNTÜ KOYU KIRMIZI BİR ŞEKİLDE OLUP AYNI ALANDA KİREÇ KATMANLARI OLAN MİNERALLİ BİR ALANDAKİ YERDEKİ GÖRÜNTÜNÜNDE ORTA KISMINDAN KOYU KIRMIZI BAŞLIYARAK RENGİN AÇIKLAŞARAK DEĞİŞTİĞİ GÖZLEMLENMİŞ..

CEP TELEFONLARI MANYETİK ALAN YARATIR ARAŞTIRMA YAPARKEN ÜZERİNİZDE YAKIN ÇEVRENİZDE CEP TELEFONUNUZ YANINIZDA OLMASIN YAKIN ÇEVRENİZDEKİLERDE DE BULUNMASIN...
 

cantar

Kullanıcı
Katılım
27 Ağustos 2012
Mesajlar
8,795
Beğeni
11,115
Puanları
113
BU PAYLAŞIM BİR MARKAYI BİR YAZILIMI ÖVMEK DOĞRUDUR DEMEK DEĞİLDİR.CİHAZI KULLANMIŞ OLAN BİR KİŞİNİN KENDİSİNİN YAPMIŞ OLDUĞU ARAŞTIRMANIN KENDİSİNE GÖRE DOĞRULUĞU YÖNÜNDE PAYLAŞIMIDIR.ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN PAYLAŞMAYI UYGUN GÖRDÜM...

visualizer-3d4.jpg


visualizer-3d5.jpg


Bu görüntüyü ekrana alabilmek için ne kadar uğraşmalıyız ?

visualizer-3d1.jpg



Görüntünün ham hali bu , altıgen şekli görünce aşağıda DEĞERLİ birşey oduğunu anlamamız lazım !Birde tabana değen kırmızı malzeme sinyalini . Ne iş bende bilmiyorum orasını daha çözemedim ama bunun gibi aşağıda olan birşeyin varlığına emin olduğumuz tek tük görüntülerde hep ekranın tamamına yakını masmavi bir renk içinde oluyor. Ama bu suyun maviliği değil Dikkat .

visualizer-3d2.jpg



Bu görüntüye tek sefer enterpolasyon kayan sinyalleri düzelt yapıyoruz .İşte aradığımız burada !
1- Malzemenin orta ekran görüntüsünde kırmızılık içinde resmen oyukluk olmalı ,
2- Sağ üstteki görüntüyü ufaltın tabana değen kırmızılık ve üst tarafında boşluğu anımsatır şekilde boş bir oyukluk olmalı,
3- Aradığınız şey ya kare - dikdörtgen şeklinde sandık yada yuvarlak şekilde bir küp veyahut lahit gibi uzun dikdörtgen büyük bir şekil olmalı , orası burası yamuk yumuk olmamalı !
4- Elinizde bu yer ile ilgili bilgi ne ise aşağıda gördüğünüz de o olmalı.

visualizer-3d3.jpg


Görüntüye tek sefer kayan sinyalleri düzelt dedik bakın görüntü ne hale geldi. Ben aletle tarayayımda aşağıda ne var ne yok göstersin diye birşey yok. Görüntü ile uğraşmalısınız . Önce tek sefer F7 yapın tek seferde büyükçe bir kırmızılık olması lazım. Üstte görünen kare şekilde tek sefer F7 yaptığımda ortadan kızarıyorsa bilin ki aşağıdaki mineraldir. Eğer aşağıdaki gerçekten metal yada altın ise o zaman tamamına yakın bir kısmı büyük bir şekilde kızaracaktır. Ortadan kızarıyorsa es geçin.

Sonra görüntüyü sıfırlayıp Tek sefer F7 ye basın , sonra kayan sinyalleri düzelt deyin Eğer görüntüde anormal bir şekilde değişme oluyorsa olmadı başa dönün.

Daha sonra görüntüyü tekrar sıfırlayıp iki sefer F6 ya basın görüntünün tamamına yakını kızarması lazım, ortadan kızarıyorsa es geçin . Büyükse f6 ile alanı mavileştirin ortada kırmızı kalsın . Şimdi enterpolasyon yapın malzeme daha büyüyorsa ekran da doğru yoldasınız bunu bir kaç kez tekrarlayın. Eğer görüntüyü dışarıya atarsa metal değildir ve görüntü ufalıyorsa metal değildir. Ama görüntü bir ufalıp bir büyüyorsa o zaman doğru yerdesiniz. Bu işin tek sağlaması yok 50 tane yolu var ve siz hepsini denemek zorundasınız.

Çünki insan hayatı boyunca gerçekten doğru noktaya kaç sefer gider ? Doğru noktaya gittiğinizde elinizdekini kaçırmayın .

visualizer-3d5.jpg


F6 ile kızarttık ve enterpolasyona tabi tuttuk .Büyüdüyse sorun yok.

visualizer-3d4.jpg


Bir de işin nerede yönü var. Gerçekte bu malzeme kırmızıda mı maviliktemi ?
Enterpolasyon ve Dikkat Edilmesi Gerekenler !

Visualizer 3D programının kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için uygulamalı resimlerle ve yazarak bir kere daha anlattık. İnşallah birilerine yararı dokunur !

exp+4000.JPG



Enterpolasyona tabii tutulmuş görüntü

exp-4000.JPG



Bu görüntünün ilk hali , tabana değen kırmızı sinyale dikkat !
Toprakta gömülü olan nesne metal bir şeyse, OKM nin bizlere cihazı satarken gösterdikleri toprak altından geçen boru, toprak altında kalmış uçak motoru veya ikinci dünya savaşından kalmış bomba ve şarapnel parçaları gibi, o zaman ana ekranda görebilirsiniz. Ekrana ilk gelen ham görüntü ile F7 ye bas tek seferde kızarıyorsa veya F6 ya iki kere basın kızarıyorsa tamam aşağıda büyük ihtimalle metal bir nesne var demektir.Bu aleti de o yüzden satıyorlar adamların gömdüğünü buluyor diye . Ama rum'un parasını bulmak zordur,Eskiler toprağa para gömmezler. Kesinlikle üzerinde boşluk bırakırlar taş gibi bişey olur direk toprakta gömülü para olma ihtimali çok zayıf. Eğer ana ekranda masmavi boşluk aldıysanız ve yanal görüntüde tek f7 de boşluk içinde değil de kenarda kırmızılık taaa tabana kadar iniyorsa o boşlukta para var demektir. Çünki tabana değecek kadar yoğun sinyali sadece altın verir bakır bile vermez . Yada korkunç miktarda metal veya mineral varsa o zaman olabilir . Öyle bir şeyle karşılaşırsanız muhtemelen cihazınız donacaktır, sinyal yollamayacaktır veya bir devresi yanacaktır.

exp-4000-.JPG


Enterpolasyon davasını genelde boşluk ararken kullanmalısınız.Boşluğun şeklini düzelterek size verir. Eğer malzeme arıyorsanız enterpolasyona bastığınızda etraftaki mineralleri bir araya toplayarak kocamanbir şekil verecek ve sizi yanıltacaktır. İkinci olarakta ana ekranda kocaman bir kırmızılık var diyelim o kırmızılıktan emin olmak için enterpolassyona tabi tutmalıyız, f6 ile kızartıp enterpolasyon miktarını arttırdığımızda şekil büyüyorsa aşağıda ki metal bir cisim , ekrandan dışarı atıyorsa o zaman miineraldir diyoruz. ( en üstteki görüntü ) Ama aşağıda altın olsa enterpolasyon miktarını çok arttırdığımızda dışarıya atacaktır ona dikkat etmeliyiz. Bu piyasada herkes aleti söyle kullan böyle kullan diyor bana da dediler , ama bunu diyen herkes topraktaki gömülü olan metaller üzerinde deneme yaptıkları için böyle diyorlar .Hiç biri boşluk içine malzeme koyup yada gerçekten orada var olduğu bilinen para üzerinde çalışma yapmadığı için bilgileri eksik kalıyor ve bize ana ekranda birşey göreceksin ! , F7 ye bir kere bas kızarıyorsa devam ! , gibi şeyler söylüyorlar.

exp+4000-.JPG



Aslolan ana ekranda kızaracak olan şeyin tabanı ve ortada mavi boşluğun f7 ye sonuna kadar bastığında kaybolmamasıdır. Mesela lahit görüntüsüne bakın o kadar büyük bişey ama altına bak o bile ince duruyor.

Aynı görüntüleri Visualizer 3D programının yeni sürümünde inceledik .Şekli daha farklı verdi ama bu zamana kadar yaptığım açıklamalardan gerçekte şekil aramamanız gerektiğini anlamışsınızdır umarım ? Çünki para varsa tabana değen kırmızılık , mahzen gibi gerçek bir boşluk varsa tabana değen mavilik olacak . Bedavaya ders veriyoruz burada ama gelen mesajlardan olayın anlaşılmadığını anlıyorum. Normal hayatında bilgisayar kullanmasını bilmeyen , bilgisayarı sadece facebook a girmek için kullanan adamın işi değil bu programlar , bu cihazlar. Bilgisayarı çok iyi derecede kullanamayan adam para verip almasın bu cihazları ,acırım verdiği paraya - boşa geçen zamana - harcadığı emeğe - ...

visualizer+3d.JPG


visualizer+3d2.JPG


Üstteki kırmızılık bana herşeyi anlatıyor.

visualizer3d.JPG


program size ilk ekranda mutlaka bir şey gösterecek diye bişey yok. Tek sefer enterpolasyon yaptığınızda görüntü gerçekten aşağıda olan nesnenin şeklini alıyor. Ama bunu yaparken dikkat etmemiz gerekenler var mesela para olan yerde kazılmış-kapatılmış toprak mutlaka mavilik verecektir çünki toprağın içinde hava kabarcıkları kalmıştır.İsterseniz bir yere bişeyler gömün bir iki ay sonra tarayın aynı şekilde kırmızı olması gereken malzemeyi değilde ditek kazılan yerin maviliğini verecektir. Bunlar kaçarken kazılarak gömülen gömülerdir fazla uğraşılmamış gömüler yani geri gelip alma amaçlı olanlar diyelim. Yazımın başında anlattığım yolu izlerseniz başarılı olacağınıza inanıyorum.

Bu cihazı ben adam gibi kullanıyorum, bu işi gerçekte ben biliyorum diye çıkıp herhangi bir açıklama yapan olmadı. Visualizer 3d kullanım klavuzunda bir şeyler yazıyor. Benim denediğim sadece görüntüyü tersine çevirdiğidir.


Visualizer 3D İle % 100 Emin Olmak !!!

Hepimiz uğraşıyoruz aşağıdakinin kaya değil aradığımız şey olması için. Deniyoruz yıllardır denemeye devam ediyoruz , birisi çıkıpta bize diyemiyor ki arkadaş şunu şöyle yap bunu böyle yap. O zaman kesin sonuç alacaksın . Programa diyecek lafım çok , öncelikle" çok dandik , basit bir program" , "verdiğimiz paranın karşılığı değil" . Ama yine de elde olan imkanlarla aşağıdakinin varlığından emin olabilirsiniz.

visualizer3D-2.JPG


Üstteki görüntüye iyi bakın o kadar kırmızı yoğun ki, malzemenin miktarının büyük olduğunu gösteriyor. İşte olay burada kopuyor. Alttaki malzeme kayaç benzeri bir şey değilse program yanal görüntüde ekrandan taşan bir şekil çiziyor. Ama dikkat edin bu şekil malzemenin ortada aldığı görüntüsü değil, sanırım programın bir hatası, ekrana görüntüyü taşırken yoğunluktan dolayı kırmızılık alıp başını gidiyor. Ben yıllardır uğraşıyorum ama diğer insanlar gibi boşboğazlıkla, ben bilirimcilikle değil her cihazı elime aldığımda ne öğrenirim diyerek .




Boşluklarda da durum hemen hemen aynı . Burada dikkat edilmesi gereken iki şey vardır . Birincisi boşluğun, maviliğin altının düzlüğü, ikincisi ise boşluk ne kadar büyükse mavi görüntünün aşağıya doğru upuzun bir şekil çizerek uzamasıdır. Altı düz ve ekranın ortasında ise doğrudur ama sadece boyutu küçüktür. Üstteki görüntü bize aşağıda boşluk var ama bu boşluğun % 90 karasu birikintisi olduğunu söylüyor.

Doğru görüntü ise altta , bu görüntü bana diyor ki ; aşağıda boşluk içinde bir şey var , ama metal yoğunluğu çok olmayan bir şey çünki enüstteki görüntünün aksine, görüntülerin altları düz olan alanın dışında , ekranın kenar tarafında aşağıya doğru uzama yok . Bu miktarı büyük olmasada burada bir boşluk ve o boşlukta bir şey var bakılması gerekir diyor.


Almanız gereken görüntü üstteki gibi hem boşluk hem de kırmızılığın benzer şekil içinde olduğu yada ekrandan kırmızı kütle görüntüsünden hariç ekrandan dışarı fırlayıp giden kırmızılıktır.


visualizer 3d
Üstteki görüntü yarım alınmış , taranan yerde çekim almanın zorluğundan dolayı. Ama aşağıya doğru uzayıp giden mavilik bize burada % 100 el yapımı bir boşluk var diyor. Gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir görüntü.



Dediğimiz gibi bu programın belki ilmi bu belki de hatası bilmiyorum ama aşağıda oda varsa program o boşluk görüntüsünü ekranın dışına taşırıyor, aşağıda kesinlikle metal varsa mavi değil de kırmızı olarak aynı şekilde dışarıya taşırıyor. O da bizim kesinlikle aşağıda olandan emin olmamızı sağlıyor.

Kazılarak Kapatılmış Toprağın ve Boşluğun Tespiti !

Daha önce kazılarak tekrar kapatılan bir toprağı bulmak rover c2 ile çok kolaydır .



visualizer 3d gpr




İşlemleri sırasıyla yapıyoruz. önce F7 ile ham görüntüyü kızartıyoruz , sonra görüntüyü sıfırlayıp tek sefer enterpolasyon yapıp görüntüyü F7 ile neredeyse en sonuna kadar kızartıyoruz, Taradığınız alanın ortasında kalacak şekilde kare yada yuvarlağımsı bir birine bütün bir alan oluşuyorsa orası ya kazılmış yada orada toprak yapısı farklıdır diye düşünüyoruz ve emin oluyoruz. Eğer ki ortada yuvarlağımsı yada kare ( oda misali ) değişik duvar gibi bir şekil aldıysanız F8 ile biraz görüntüyü açıyoruz ve yanal görüntüye bakıyoruz. Yanal görüntüde üstü yeşil altı tabana değen bir kırmızılık varsa bilin ki o şeklin içinde para var . Yoksa yıllar önce birisi burayı kazmış ama neden kazmış elinizdeki bilgiye bağlı olarak şekillenecek bir soru , bu soruyu siz cevaplayacaksınız. Sonra bu görüntüden kesin emin olmak için tekrar sıfırlayıp tek sefer kayan sinyalleri düzelt diyoruz o görüntü ilk halinden başka bir görüntüye , şekle bürünüyorsa bilin ki taramanız HATALIDIR !
Boşluklardan da bu şekilde emin olabilirsiniz F7 ile sonuna kadar kızartın eğer ortada kocaman bir mavilik varsa boşluk kesindir ! Ufak mavilik kalıyorsa bilin ki aşağıda ağaç kökü var . Şekilsiz bir mavilikse uğraşmanıza değecek bir şey olmadığı yada altta taş parçaları olduğu anlamına gelir. Ama bu taş parçaları bazen duvar gibi düm düz bir çizgi çiziyor olabilir o zaman dikkat çünki yeraltında olan duvarların uçlarında mezar vardır ve boş değildir.

Konu ile ilgili resimler hazırlanmaktadır. Artık çoğunuz biliyor ki ben ezbere iş yapmam Rover c2 nin bu görüntüleri alabilmesi için biraz zaman geçecek , yağmur yağacak , güneş açacak gömülü malzeme topraktan farklı bir yapıya bürünecek .
 

can112

Kullanıcı
Katılım
26 Nisan 2016
Mesajlar
10
Beğeni
2
Puanları
3
Yaş
44
usta eline koluna yüreğine sağlık harika bilgiler paylaşıyorsun emeğine çok teşekür ederim
 
Üst Alt