Arkadaşlar aradan cok zaman geçmesine rağmen sonunda tekrar bir çalışma yapma fırsatı buldum.Anca alan buyuk ve birden fazla kaya olduğu için grafik çizerek işrat olabilecegini düşündüğüm kayalarının resmini çektim.Her resme Alfabetik sıralama yaptım.RESİMLER LERARASINDAKİ MESAFELERİ YAKLAŞIK OLARAK YAZDIM. AMA SIRALAMALARI AYNI YERDE DİR.
ANA KAYA
ANA KAYA
RESİM A
RESİM A
RESİM A
RESİM A
RESİM B
RESİM B(KAYA SANKİ SIVA İLE YAPILMIŞ GİBİ BİR UĞRAŞLA HEMEN AYRILDI TABİ BU BAZI YERLER İÇİN GECERLİ BAZI YERLER İSE BİLDİGİN KAYA AMA YANLARINI KENARLARINI FARKLI BİR YÖNTEMLE KAPATILMIŞ GİBİ YADA DOĞADA UZUN YILLAR DURDUKTAN SONRA BÖYLE OLDU)
RESİM B
RESİM -B(TİLKİ VEYA ÇAKAL TARAFINDA OYULMUŞ KAZMA KÜREK İZİ DEGİL 30 CM KADAR ANCA DERİNLİK)
RESİM C
RESİM C
RESİM-D
RESİM-E
YA BU ŞEKİLLER DOĞANIN AŞINDIRICI ETKİSİNDEN OLDU YADA BURADA BİRDEN FAZLA BİR İŞRAET VE GEÇMİŞTE YAŞAM AKLINTILARI İLYE DOLU BİLEMEDİM BEN
ANA KAYA
ANA KAYA
RESİM A
RESİM A
RESİM A
RESİM A
RESİM B
RESİM B(KAYA SANKİ SIVA İLE YAPILMIŞ GİBİ BİR UĞRAŞLA HEMEN AYRILDI TABİ BU BAZI YERLER İÇİN GECERLİ BAZI YERLER İSE BİLDİGİN KAYA AMA YANLARINI KENARLARINI FARKLI BİR YÖNTEMLE KAPATILMIŞ GİBİ YADA DOĞADA UZUN YILLAR DURDUKTAN SONRA BÖYLE OLDU)
RESİM B
RESİM -B(TİLKİ VEYA ÇAKAL TARAFINDA OYULMUŞ KAZMA KÜREK İZİ DEGİL 30 CM KADAR ANCA DERİNLİK)
RESİM C
RESİM C
RESİM-D
RESİM-E
YA BU ŞEKİLLER DOĞANIN AŞINDIRICI ETKİSİNDEN OLDU YADA BURADA BİRDEN FAZLA BİR İŞRAET VE GEÇMİŞTE YAŞAM AKLINTILARI İLYE DOLU BİLEMEDİM BEN