Doğal mı yapay mı anlayamadım. İlk resimdeki kaya son resimdeki yere bakıyor sizce bisey varmidir burda
roni ustam şu cimriliği bırakta yeni bir telefon al artıkTelefonum sorunlu başkasından çizip kendime yollamak zorunda kaldım. Kırmızı işaretli alan gözden kaçmasın. Burnun daha doğrusu gaganın baktığı istikameti iyi analiz etmek keşfetmek lazım. Diğer ustalarında görüşünü bekle istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 34768
Ustam inan içinde bulunduğum meslek buna müsade etmiyor. Alıcam ertesi gün yine hasar alacak. Ya çimentoya düşüyor ya tablaya ya suya yada evrak yüzünden masadan düşürüyoruz. Bazen çaya sigaraya elimi atayım derken düşüyor. Üstelik hemen hemen hergünroni ustam şu cimriliği bırakta yeni bir telefon al artık![]()
![]()
Bak biz okula giderken silgiler vardı, silgiler en çabuk kaybolan okul malzemesi olduğundan ortasından delip bir iple kolye gibi boynumuza asardıkUstam inan içinde bulunduğum meslek buna müsade etmiyor. Alıcam ertesi gün yine hasar alacak. Ya çimentoya düşüyor ya tablaya ya suya yada evrak yüzünden masadan düşürüyoruz. Bazen çaya sigaraya elimi atayım derken düşüyor. Üstelik hemen hemen hergün![]()
Kardeş çok anlamam ama dikkat çeken yer...iki çıkıntı önü,ok yönünde boşluk veya ortadaki kayada bir işaret ara bence..Doğal mı yapay mı anlayamadım. İlk resimdeki kaya son resimdeki yere bakıyor sizce bisey varmidir burda
Abi senin başka işin gücün yokmu? Ne istiyon bu garip kardeşinden amacın ne ?Bak biz okula giderken silgiler vardı, silgiler en çabuk kaybolan okul malzemesi olduğundan ortasından delip bir iple kolye gibi boynumuza asardıkşimdi sen düşürüyorum deyince aklıma şu malzeme geldi, acaba diyorum bundan sana alsakmı
Ekli dosyayı görüntüle 34774