Merhaba ustalar sizlere daha önceden bir ekran görüntüsü atmistim o alanı kazmaya başladım yaklaşık 2 m civari bir çalışma yaptım alt bölümde kare şeklinde bir taşa denk geldim taşın altı boş bir şey gözükmüyor yüksek model cihazlar taşın üstünde sinyal veriyor alan tarama cihazlari yaklaşık 3 tane farklı alan tarama tutum hepside aynı tespiti yaptı yönler sadece gözüken taşın altında sinyal veriyor ama dediyim gibi eyilip taşın altına baktiginda bur şey gözükmüyor biraz daha derindemi malzeme varsa orasini bilemiyorum onun dışında çıkan taşlar horasan harcımi deyilmi onuda çözemedim bir tanesini çektim bakabilirsiniz memnun olurum bu arada keşke alanı biraz daha geniş çekseydim onuda şuan düsündüm bir dağa gidecem zaten kayanin da tamamını çekersem daha iyi bakabilirsiniz resimde kazılan ve çıkan küçük kare şeklindeki kaya hakkında yorumunuzu alabilirsem çok iyi olur teşekurler çıkan küçük taşlar bir yapistirmami minarelmi onuda cözemedim beyaz küçük taş harç mi deyilmi onuda cozemedim
Ekli dosyalar
Son düzenleme: