Kayada Bulunan U Harfi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kayada Bulunan U Harfi

King3883

Kullanıcı
Ustam resimler acilmiyor ..u..isaretin baktigi acik taraf ne tarafa bakiyorsa ..u..isaretin ic uzun kismini bir ulc kapalu bir maradan basediyor .
lZD1GB.jpg

A21MEDLi

Vip Üye
ustalar doğru söylüyor,resimler haddinden fazla yakın çekilmiş,resim çekerken kayanın genelini görecek kadar geridenden olsun,en azından 5-7 m geriden çekinki anlaşılır olsun.ve birde şunların yanına belli başlı cebinizde bulunan bi cismi koyunki pencerelerin ve U nun çapının kıyaslamasını yapalım

King3883

Kullanıcı
ustalar doğru söylüyor,resimler haddinden fazla yakın çekilmiş,resim çekerken kayanın genelini görecek kadar geridenden olsun,en azından 5-7 m geriden çekinki anlaşılır olsun.ve birde şunların yanına belli başlı cebinizde bulunan bi cismi koyunki pencerelerin ve U nun çapının kıyaslamasını yapalım
Tmm ustam resimlerle geri donecem

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Yarisi

Yarisi var yarışı yok derken neresi gordugun yarım yeri ? Detaylı bi resim aticam yakında ?
İçinde naylon olan oymadan bahsetmiştim ve o resmi önceki iletide belirtmiştim sağ üst kısımlarda,neyse bukadar yakın olmasın,önce merak ettiğin işareti yakın çek,geriye 1 adım at tekrar çek,bu şekilde kayanın tamamına kadar çek.

Üst Alt