Biraz uzaktan bir çekim yapamadınız mı baykuş yada kedi dediğinizin arkasında bir açılmış oda ya benziyor orası açılmamışsa giriş hemen o duvarda bir yerdePeki nerde bu mahzen cizebilirmisin
Biraz uzaktan bir çekim yapamadınız mı baykuş yada kedi dediğinizin arkasında bir açılmış oda ya benziyor orası açılmamışsa giriş hemen o duvarda bir yerdePeki nerde bu mahzen cizebilirmisin
Hayır gitmedim burda havalar malum buz gibi gitmedim.ustat.Biraz uzaktan bir çekim yapamadınız mı baykuş yada kedi dediğinizin arkasında bir açılmış oda ya benziyor orası açılmamışsa giriş hemen o duvarda bir yerde
Burası soygun yememiş ise bayan bayan mezarıdır o küçük oda gibi olan boşluğa bakarsanız orda saoda bir insan sureti solda kuru kafaları andıran taş işlemeler var yani açılmamışsa giriş hemen o kayada olması yüksek ihtimalHayır gitmedim burda havalar malum buz gibi gitmedim.ustat.
Aynen öyle üstat evet orda yaşlı bir insan kafası var hatta sol gözü kirecliydi ordaki kayalar yapiştirilmis gibi Horasanlı TDI. Ayrıca ortadaki kanalı açtığımda kırmızı Horasanlı killer var orda mevcut bir şekilde hemde. Emeğin için tşk ederim.Burası soygun yememiş ise bayan bayan mezarıdır o küçük oda gibi olan boşluğa bakarsanız orda saoda bir insan sureti solda kuru kafaları andıran taş işlemeler var yani açılmamışsa giriş hemen o kayada olması yüksek ihtimal
Güzel yer Arkad’ı dönme hadi selametleAynen öyle üstat evet orda yaşlı bir insan kafası var hatta sol gözü kirecliydi ordaki kayalar yapiştirilmis gibi Horasanlı TDI. Ayrıca ortadaki kanalı açtığımda kırmızı Horasanlı killer var orda mevcut bir şekilde hemde. Emeğin için tşk ederim.