Kayada Mihrap ve çevresi (komana ustamızın konusu) | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kayada Mihrap ve çevresi (komana ustamızın konusu)

**seyyah**

Kullanıcı
Cevap: Kayada Mihrap ve çevresi (komana ustamızın konusu)

bu tür kayalıklar genelde doğal boşluklar olur bu doğal boşluklardan yararlanılmış olabılır ben amdedli ustaya katılıyorum ağaçlı yer veya yukarıdan giriş olabilir .

sondurak

Kullanıcı
Cevap: Kayada Mihrap ve çevresi (komana ustamızın konusu)

,,Selam Ve Dua İLeçiçek sanaÖn Yüzde Görülen Kayanın Üstüne Çıkıyoruzgöz kırpBurada Metal Testi Yapmak Suretiylegöz kırpBize Yakın OLan ,,Yitik,, Tesbitini Yapabilirizgöz kırp Evveliallah c.c'cc çiçek sanaBu Resim Garantili İnşaallah c.c'ccçiçek sanaBereketli Ve Hayırlı OLması Temenni Ve Dusıyla..çiçek sana..,

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

TEK İHTİYACIN ,ehli tarafından boşluk tespiti ile sıfır noktaların belirlenmesi. sol kısım ayrı mihrabın olduğu bölümü ayrı olarak düşününüz.mihrabın orjinal halini görmesekte,ciddi olduğu belli. ayrıca üstte yatay kanal ve alt kısmın görüntüsü kaya mezar ihtimalini çok kuvvetlendiriyor.sağlıcakla selametle.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Konuya göstermiş olduğunuz ilgiden ve yorumlardan dolayı bütün ustalarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Yapılan tespitler ve öngörülerle, düşüncelerim arasındaki benzerlik ve uyum beni ayrıca memnun etti.
Emeğinize sağlık.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
2.5 sene sonra tekrar konuyu canlandıralım dedim. Sizi bilmem bende resimler açılmıyor. O yuzden bu resimleri tekrardan yüklüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 110720130910_172244.jpeg20130910_135959.jpeg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Bugünkü gezimde daha donanımlı ve daha birikimli olarak yaptığım incelemede mezar odasını tam olarak tespit ettim. Önce çubuklarla sonrada gpr ile yaptığımız testlerde iki sene önce @ikizceli ustamızın tespit ettiği noktada en az iki Odalı mezar tespit edilmiştir.
TEŞEKKÜRLER @ikizcelii usta.indir (2).jpeg
Ikibucuk sene onceki @ikizceli ustamuzin çizimleri, mezar odası olarak çizdiği yer birebir tuttu.
Bu arada @A21medli ustamizda ağacı işaret ederek mezar odasinin yeri hakkinda ipucu vermişti. Teşekkürler ustam.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
20161123_153339.jpeg20161123_154306.jpeg20161123_154301.jpeg
Son resimde odanin kapatmasının doğaya nasıl uyumlu halde, horasan ve kaya tozu karışımıyla yapıldığı görülüyor. Duvar et kalınlığı kırk altmış cm civarı.

Warning

Kullanıcı
TÜM SİTEMİZ SAKİNLERİ HEPİNİZE MERHABALAR,,,,
Komana ustamızın konusunu ben açıyorum fakat konu sahibi Komana ustamızdır. soracağınız soru ve görüşlerinizi komana ustamıza yöneltebilirsiniz. Komana ustamızın resimlerdeki yer hakkında aktarmış olduğu detaylar konunun en altındadır. saygılar arkadaşlar...

mihrabın iç kısmı daha önce hilti ile parçalanmış.Mihrabın etrafında altı adet küçük murç deliği var, ortasında da bir adet delik varmış deforme olmuş. Mihrap güneydoğu ya bakıyor. Yaklaşık 100 mt.aşağıda akarsu var. Ve yine aşağıdan eski yol geçiyor.
Birde tam kuzey doğusunda gözlük kaya denilen bir mağara var çift girişli.Araştırmalarımızda başka bir işarete raslamadık. Bölge ermeni yerleşkesi. Saygılar.

Selamun aleyküm paşam bu resimler neden gözükmüyor sunucudamı sorun var @komana ağabeyimin pc ye ne olmuşkine :) :D :D :D

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Selamun aleyküm paşam bu resimler neden gözükmüyor sunucudamı sorun var @komana ağabeyimin pc ye ne olmuşkine :) :D :D :D
Nerdeyse üç sene olmuş konu açılalı ,genelde eski konularda resimler açılmıyor.
Pc zaten hiç kullanmıyorum, Mobil her daim favorim.
Zatı Âlinizi forumda görmekde ayrı bir mutluluk verdi @Warning paşam

Warning

Kullanıcı
Nerdeyse üç sene olmuş konu açılalı ,genelde eski konularda resimler açılmıyor.
Pc zaten hiç kullanmıyorum, Mobil her daim favorim.
Zatı Âlinizi forumda görmekde ayrı bir mutluluk verdi @Warning paşam

Allah CC razı olsun abim özledim tüm dostları dedim artık yeter insan sevdikleri ile beraberdir zorladım sınırları teldende olsa girecem yada girmeye çalışacağım inşaallah :)

Üst Alt