Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

enver

Kullanıcı
Cevap: Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

Yorumunuz için teşekürler sayın ağa_0074 usta.dediğiniz gibi de olabilir.yanında olan yol 1 yıllık bir yoldur usta.bu yolu arkalarda ki dağalara geçmek için yapmışlar.çok dağlık bir bölgedir burası.eski yolların ve de bitmeyen derelerin vede bir kaç tane değirmenlerin yeridir burası usta.dediğim gibi hep aynı bölge usta.size şimdi burdan başka bir tepede ama yine aynı bölgede olan aynı harflerin oyulmasını paylaşacağım.bu işaret bu yerden yaklaşık 1km uzaktadır.belki alağakası vardır diye düşünüyorum.birde ağaçların olduğu yerde yukarlarda anlatığım gibi derelerin birleşen yeri dir.yanında da eski bir kaldırım taşlık yolu geçiyordur.birde ağaçlar ayak işaretinin hemen altında kalıyor.Teşekürler!

YORUM SİZİN!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!Lutfen arkadaslar yorumlarinizin devamini ?sordugunuz sorularin cevabini da vermisimdir!Tesekurler!

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Selamun Aleykum!Lutfen arkadaslar yorumlarinizin devamini ?sordugunuz sorularin cevabini da vermisimdir!Tesekurler!

son bahsettiğin 1 km bana çok uzak geldi. bu 3leme yapan ağaçlar ile bağıntısı olacağını düşünemiyorum. bence o nizami dikilmiş o üçgen yapan ağaçlarda muvaffak olabilirsin. bu ağaçlık alanın dediğin gibi herbiri 11 adım mesafede ise ve ordada nişane taşı gibi taşın hemen altına yani, ağaçların tam orta noktasına bakman yeter. devamı varmı bişey diyemem ama o orta noktada olması en muhtemel noktadır.

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek kardeşim.sizin ok dediğiniz şekil ok değilde bir nevi sanki o civardaki ağacı ifade ediyor gibime geldi.fakat hemen ağacın yanındada bir ok şekli mevcut onun yonunde araştırmanızı yapmanızı önerirm.son yuklediğniz sıralı oymalrın şekilleri bu rsimlerle bi alaksı olmadığı kanısındayım.son resimdeki şekillewrin çevre rsimlerini çekip eklersenişz çok iyi olur.farklı resimler olacağından eminim.şimdilik bu kadar kolay gelsin.selametle klaınız...
buda benim görüşüm saygılar sevgiler kolay gelsin....gf

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek kardeşim.sizin ok dediğiniz şekil ok değilde bir nevi sanki o civardaki ağacı ifade ediyor gibime geldi.fakat hemen ağacın yanındada bir ok şekli mevcut onun yonunde araştırmanızı yapmanızı önerirm.son yuklediğniz sıralı oymalrın şekilleri bu rsimlerle bi alaksı olmadığı kanısındayım.son resimdeki şekillewrin çevre rsimlerini çekip eklersenişz çok iyi olur.farklı resimler olacağından eminim.şimdilik bu kadar kolay gelsin.selametle klaınız...
buda benim görüşüm saygılar sevgiler kolay gelsin....

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Kardeşler!Fakir--baba usta.yorumlarınız için çok teşekürler usta.inaın o işaretin yanında ki ağacın işareti olabileceğini hiç aklıma gelmemişti usta.zaten o soruyu sormuştum.bana ok gibi geldi.teşekürler usta .orayı bakacağım.dün oraya gittim vede bakır tel çubuklarıyla baktım.tellerim 70cm uzunluk sap kısmı 15 uzunluk 55tir.ortadaki taşlarda sinyal verdi vede iki ağacın yanında.yanlız bende cihaz var yeni aldım bir arkadaşımdan çünkü benimki bozuk .cihazın adı jeosonar 3d dir.12 mtrelik derinliği veren cihazla taradık orayı vede metal sinyali alamadım.acaba cihazda sorun varmı?yoksa tellerle bir sonuca varabilirmiyim?birde karşıdaki kayalıklara baktım resim çekemedim çünkü çok yağmurluydu vede şemsiyeyle çalışmak zorunda kaldım.yağmur seldi.karşıdaki kayalarda bu şekilde aynı sıraya dizilmiş ağaçları gördüm.(IVII )vede yukarda ki tepeden gördüğümde ağaçların şekli yemin ediyorum W bu şekildeydi.anlamı varmı sayın arkadaşlar?teşekürler ve saygılar!

ASİAVCI

Kullanıcı

yağmurlu havada cihaz randımanlı calışmaz vede cubuklarlada metal aranmaz
enver sen cok ters bi zamanda gitmişsin

mina

Yasaklı
Yasaklı

her üçgen yapmış agaç ve taşlarda üçleme olmaz sen öncelıkle ana işaretı bul bu ok dedıgın işaretmı daha net bellı degıl foto çekerkende cimri olmayın o yan tarafındakı dereyıde net olarak fotola her taş yerıne otursunkı yerını zaten sende görursun

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler.Yeni gelen usta.konularıma bakarsanız anlayacaksınız ki resimlerimde ve konularımda cimri değilimdir:) ASİAVCI usta kusura bakmayın onlar çubuk değil sadece bakır telleri.vede kalınlığı 10luk.teşekürler!

KANAS_USTA

Vip Üye

enver senın memleket neresı kardeş ?
gordum gordum de senın kadar bereketlı bır yerde olanını gormedım.
hemen hemen attıgın tum resımlerde ermenı ızlerı ve gomu talımatnamelerı var. bılgı anlamında destek olmayı cok ıstemem ragmen malesef sen hep bıldıgını yapıyorsun acıklamalar hep sonradan ve ıletısım kopuklugu yasıyoruz senınle, ah bır de ne demek ıstedıgımı anlasan ve sozume gıtsen...
soyle adam akıllı fotolarla susleyıp genıs acıklamalarla bezedıgın bır konunu gormeyene kadar konuna yazmıcam kardesım...
sen ınat ettın al benden de o kadar. :)

Üst Alt