kayada'ki oyma | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

kayada'ki oyma

TEVFiK

Vip Üye
Cevap: kayada'ki oyma

ersan

Vip Üye

merhaba abi burda her sey beli ,,burda bir ,v, isaretin var asdaya doru gusteriyor burdan girisin var diyor tasin ustunde kabartma bir ,,kare,,isaretin var ve azisda cok beliki taslar horasanlan tuturulmus ve burdada bir kasa yerin olabilir yamanma horasanin var .
abi burdfa cubuklarlan bosluk alamamisindir nedense ici topraklen dolgu oldundan nedense ta cok mezarlar topraklan dolgu cikiyor buyle yerlerde onustanda bosluk bulamiyorsun.ama isaretlere bakarsan ben burdayim diyor bui yer ,v, olan yerden kesin girisin var ama 1,50 der5indir en az girisin bilesinki taslari alirken ta abi hemen girecen deye bir sey yok abim .

TEVFiK

Vip Üye

merhaba abi burda her sey beli ,,burda bir ,v, isaretin var asdaya doru gusteriyor burdan girisin var diyor tasin ustunde kabartma bir ,,kare,,isaretin var ve azisda cok beliki taslar horasanlan tuturulmus ve burdada bir kasa yerin olabilir yamanma horasanin var .
abi burdfa cubuklarlan bosluk alamamisindir nedense ici topraklen dolgu oldundan nedense ta cok mezarlar topraklan dolgu cikiyor buyle yerlerde onustanda bosluk bulamiyorsun.ama isaretlere bakarsan ben burdayim diyor bui yer ,v, olan yerden kesin girisin var ama 1,50 der5indir en az girisin bilesinki taslari alirken ta abi hemen girecen deye bir sey yok abim .
S.a. Sayın Ustam Allah Razı Olsun Vermiş olduğunuz bu güzel bilgi ile yorumlarınız için çok teşekkür ederim.(alkış)evet sayın ustam boşluk alamamıştım.:(vede korkmuştum ama aydınlattığınız içinde çok teşekkür ederim
hadi hayırlısı diyelim artık.:)
Saygılarımla.;)

Son düzenleme:

TEVFiK

Vip Üye

S.a. Sayın Ustam Allah Razı Olsun Sizden ve Sizlerden.Evet sayın ustam sizin ok'un tam ucun'dan horasan ile sıvanmış bir vaziyette idi
Benim konumla ilgilenip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.(alkış)
İnşallah bu sefer Nasip olurda :confused: sizlerin yanınıza rahatca gelirim
Sevgi ve Saygılarımla;)

TEVFiK

Vip Üye

;)S.a. Benim Konum ile İlgilenip yorum yapan Tüm Ustalarıma Çok Çok Teşekkür eder.Allah C.C. bir Ömür boyu Razı Olsun der.
Sevgi ve Saygılarımı Sunarım;);)

Üst Alt