kayalar şekilli gibi geldi bana | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

kayalar şekilli gibi geldi bana

acemimeraklı

Kullanıcı
Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana

son durak ustam benımde anlamadıgım o buralara hepmı para gommusler hepmı kaya mezarı var tamam burası cok eskı bır yerlesım yerı dunya ıcınde bı vazgecılmez bıyermıs zamanında ama nıye bukadar fazla ve nıye kımsenın hıc dıkkatını cekmemıs

cantar

Kullanıcı

kardeşim bir şeyi unutma bize göre o insanlar ilkeldiler ama bizden daha fazla inançlarına saygı gösteriyorlardı dürüsttüler insanların kendilerine ait birikimlerini kıymetli eşyalarını bu insanların öldüklerinde ölüler için açmış oldukları mezarlara ölü ile birlikte koyarlardı tekrar dünyaya geldiklerinde veya ebedi alemde ihtiyaçlarını gidermek kullanmak için konulurdu bunlara yiyecek içecek meyve vs.vs dahildi...
fakirde olsa o mezarlarda birşeyler muhakkak vardır boncuklar dua taşları ve o nu seven kişilerin ona hediyeleri olan takılar boncuklar vs.vs....
Bir mezar ne kadar özenli düzenli olarak yapılmışsa o kadar değerli malzeme bulma şansı yüksektir....

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

3 de farklı kayalar yan yana olmayabilirler karışık cektiğim icin hatırlamıyorum

dogru ustalarım ama ben oraya bakarken o ınsan suletını gormedım suhan neden cektımı bıle hatırlamıyorum o bolgenın neresınde kaldı onuda bılmıyorum ya yakından cektıgım ıcın ole gozuktu yada ben dıkkat etmedım zamanında cunku okadar sekıllı kaya var dıkı hepsını ayrıntılı ınceleyemedım

Meraklı ustam
Acaba diyorum
Rıskınız burda mı:confused:
Hakkınızda hayırlısı
Rabbim emeklerinizi boşa vermesin
Ya allah c.c Bismillah de yola çık bakalım...

acemimeraklı

Kullanıcı

haklısın cantar ustam alıvelı ustam belkıde oyledır

Üst Alt