Kayalarda Ilginc Isaretler | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kayalarda Ilginc Isaretler

hikmet0102kls

Kullanıcı
resim istememiz kusur görmekten ziyade konunuzun yeterince anlaşılması amacını taşır.
bu resimde işçilik algısı oluşuyor. .çarpı koyduğum yerlerdeki simetriye bakılırsa ,doğal olmasını düşünemeyiz. kayanın büyüklüğü ne kadardır bilemeyiz ama ,isterse tonlarca ağırlıkta olsun ,bu görüntü yerleştirme olduğunu veriyor.
alttaki daire içine aldığında adeta bir omegayı andırıyor.
geniş açılı resimler olduğunda bütünüyle beraber çözümüde oluşacaktır.
Tesekkur ederik ustam en kısa zamanda bolgenin genis capli fotograflarini atmaya calisacagim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet0102kls

Kullanıcı
Tesekkur ederik ustam en kısa zamanda bolgenin genis capli fotograflarini atmaya calisacagim

Ayrica altta daire icine aldigim isaret resimde tam net belli olmamis ama daha cok parmaksiz ayak isaretine benziyor.

ersan

Vip Üye
hosgeldin aramiza ustam .
burda birinci resimde omega isaretin var asaya dogru dunulmus demneki kapali bir mara icinde en derinde bir deyerli bir gumun var .
1 -lenb isaretledim yerde bir keklik isdareti var hanim ziniyet esiyasini suyluyor .
carpi yaptim yere dikatli incele bir horasan testi yap kenarlarina .
bu tas bir ,,t1pa,,olabilir usta,bu yer ugrasmaya deyer bir yer.
,,,,,,,,ucgen olan isaretin saten unde mujde yeri beli oluyor tam tasin altinda kaya mezar odan var ustamin dedi gibi suylan doldur kanal istikameti vberinmis suyun yerlen birlesti yerde odaya giris yerin olmali ve dayma giris yerleri trasli oluyor .

hikmet0102kls

Kullanıcı
hosgeldin aramiza ustam .
burda birinci resimde omega isaretin var asaya dogru dunulmus demneki kapali bir mara icinde en derinde bir deyerli bir gumun var .
1 -lenb isaretledim yerde bir keklik isdareti var hanim ziniyet esiyasini suyluyor .
carpi yaptim yere dikatli incele bir horasan testi yap kenarlarina .
bu tas bir ,,t1pa,,olabilir usta,bu yer ugrasmaya deyer bir yer.
,,,,,,,,ucgen olan isaretin saten unde mujde yeri beli oluyor tam tasin altinda kaya mezar odan var ustamin dedi gibi suylan doldur kanal istikameti vberinmis suyun yerlen birlesti yerde odaya giris yerin olmali ve dayma giris yerleri trasli oluyor .
Tesekkur ederim ersan usta yorumlarini insallah degerlendirecegim

Üst Alt