Cevap: kayalık alandaki işaretler...
bu resimlerden anladığım kadarı ile orası bi şelale sanırım su kurumuşta olabilir dönemsel şelalede olabilir doğrumudur acaba
yakın ve kısıtlı çekime bir örnek olmuş. alan yeterince farklı açılardan görünmezse ,farklı algılar doğurur.
HONDA KARDEŞİMİZ in paylaşımı ,üyelerimize bir örnek olsun. arkadaşlarımızın değindiğinden ,biraz farklı yapıda ama ,daha fazlası olan bir yer. zebun kardeş,dere veya çağlayan değil ama ayni benzeri bir yatak gibi işçilik yapılmış.
açığındanda resimlenmiş olsaydı,mutlaka farklı yorumlayacağınızdan eminim.
yanlış algılamada olmasın,honda benim bir kardeşimden farksızdır.onu eleştirmek değil onun için ,özellikle onun konusunda,üyelere yetersiz resimlemede yanılgılar olacağını ve konununda tam açıklığa kavuşmayacağını ,bu örnekle bir kez daha anlatmayı tercih ettim..
özelliklede ,isteyerek olmasada ,güzel bir katkı yapmış oldu. kendisinede teşekkür ediyorum.
iki üç gün önce yakın çekim bir tek resme ,mağara veya oda türü bir yapının içi olmalı ,açığından fotolamalısın dediğimde ,arkadaşımız ,akabinde açığından çektiğin i paylaşarak görme şansımız oldu. konu anlaşılır hale geldi ve ,yorumlar peşpeşe gelmeye başladı. sağlıcakla kalınız ALLAH a emanet olunuz.
ersanım seninde gönlüne sağlık. senin çizimini görünce acaba molada yaslanarak dinlendiğim yermi,izimmi kalmış diye baktım. bizim yaştakileri böyle çakalın bile zor gezdiği yerlerde ,tepe bayır gezdirirsen her yerde bir iz bırakıyorlar demekki. bir dahamı tövbeler tövbesi.
herkese kalbi sevgiler.