Ayın yapacak iseniz size papaz lazım, beni geçerken alın.tam olarak neresinde abi, artvin uzak değil, hep beraber bi pazar ayinine katılırız
Ayın yapacak iseniz size papaz lazım, beni geçerken alın.tam olarak neresinde abi, artvin uzak değil, hep beraber bi pazar ayinine katılırız
Tebrik ederim. Kayadaki duvar orgunun devamı mahsendir. Bir düzineye yakın asker var. Alabilecek babayiğit varsa buyursunçok giren olmuşda haber olmamış asıl kilise örgulu kaya bloğunun altında dır henuz giren olmamış bence . SEVGİLER
Doğrudur usdat akla hayale gelmez işler yapmışlar lakin burada mahsen bina içindeki zeminden 7 mt. Aşağıda bulunuyor dersem şaşmasiz örgü duvar diyonuzda,
ben Ahlatta bi eski kiliseye gittim.
inanın adamlar çatı arasında öyle bi gizli oda yapmışlar insanın aklı durur.dışardan baksanız çatı arasında oda olacağı kimsenin aklına gelmez.
dışardaki duvarın,tabandan tavana kadar ölçülmezse? içerden istediğiniz kadar dolaşın tavandan sonra gizli odanın olacağı insanın aklına gelmez
Komutanlarını taniyorumbende tebrik edeyim askerler devrense destek iste kolay gelsin . SEVGİLER
ustam sizin dediğiniz yeri olamaz demedim..olur hemde bal gibi olur.Doğrudur usdat akla hayale gelmez işler yapmışlar lakin burada mahsen bina içindeki zeminden 7 mt. Aşağıda bulunuyor dersem şaşma
Tebrik ederim. Kayadaki duvar orgunun devamı mahsendir. Bir düzineye yakın asker var. Alabilecek babayiğit varsa buyursun
Doğrudur usdat akla hayale gelmez işler yapmışlar lakin burada mahsen bina içindeki zeminden 7 mt. Aşağıda bulunuyor dersem şaşma